Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dinamoplavi

Marketing

Još pohvala za plavog KAPETANA

INDEXOVI čitatelji su svojim glasovima po prvi put na vrh ljestvice najpopularnijih sportaša Hrvatske postavili motor i "poslovođu" Dinama te hrvatske reprezentacije.

Poredak u Top 5 je, trenutačno, sljedeći: Luka Modrić, Ivano Balić, Eduardo Da Silva, Niko Kranjčar, Blanka Vlašić.

Prvo mjesto na listi mjesecima su naizmjenično držali Ivano Balić i Eduardo Da Silva, koji su kod poklonika sporta prilično popularni ne samo zato što su sjajni sportaši, nego svoju omiljenost kod širokih masa mogu zahvaliti i svojoj pristupačnosti i simpatičnosti.

Balić je dugo držao prvo mjesto, ali ga je Dudu skinuo za vrijeme ljetnog prijelaznog roka transferom u Arsenal. Blanka je na čelo izbila neposredno prije atletskog SP u Osaki, gdje je nadmoćno trijumfirala.

Između Ivana i Dudua se u kolovozu prvi put probio uljez: Blanka Vlašić je ušla na prvo mjesto liste i samo dodatno pokazala (a što je Luka sada potvrdio), da posjetitelji i čitatelji Indexa preferiraju "normalne" sportaše jer svi nabrojani se ističu vrhunskim postignućima i rezultatima, ali su svojim skromnim ponašanjem i nedostatkom bilo kakve zvjezdane bahatosti, kod naših posjetitelja postigli još jednu malu, ali bitnu pobjedu.

Luka se u teškoj konkurenciji uspio nametnuti sjajnim igrama u Dinamu i reprezentaciji. Jednostavno, Ivanković i Bilić ne mogu zamisliti momčad bez ovog igrača dinamitne eksplozivnosti i dijamantnog dodira, a Luka je član ove jeseni iznimno uspješnih sastava čije prvotimce svi znaju naizust kao pučkoškolci stihove "Voćke poslije kiše". Osim Ajaxa i reprezentativaca Izraela, Luku pamte i prate gotovo svi vodeći europski klubovi pa ćemo ga, vjerojatno, uskoro gledati u nekom od kontinentalnih velikana.

Pozivamo registrirane posjetitelji (i sve one koji će to postati ;-) da glasaju ovdje, ali za sve vrijedi važna napomena: Pumpanje glasova se ne isplati jer se glasovi s istih IP adresa za iste kandidate brišu.


Post je objavljen 16.10.2007. u 09:27 sati.