Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/whitedreamer

Marketing

Kakvi Su Horoskopski Znaci...

Ovan - Bahati gadovi, uvijek moraju biti šefovi i glavni u svemu. Uzrok je, vjerovatno, mali penis ili male sise.

Bik - Samozadovoljne šutljive seronje, dosadni kao klub filatelista.

Blizanci - Glavni ogovaraći i trać-babe, izdajice i prevrtljivci sa dvostrukim mjerilima koja se mjenjaju svakih 10-15 minuta. Valjda je i sam Juda bio blizanac.

Rak - Posesivni luđaci, uvrijede se ako im dobro jutro niste poželili u pravilnoj intonaciji, mjenjaju raspoloženje kako im padne na pamet.

Lav - Arogantni, vjećni podcjenjivaći, puni velikih planova za sve koji na kraju koriste samo njima (kao da ih je i briga za druge).

Djevica - Opsesivno-kompulzivni neurotici koji se stresa oslobađaju čisteći stan, slažuci garderobu i kineski porculan, prezahtjevne cjepidlake kojima ni previše nije dovoljno.

Vaga - Narcisoidini šizofrenici, ogledalo im je najbolji prijatelj, treba im nedelju dana dok se odluce hoce li naruciti Koka Kolu ili Pepsi, toliko su lijeni da je pravo ćudo kako uopće ustaju iz kreveta.

Škorpion - Samosažaljevajući autodestruktivci koji svoju jadu ne mogu podnjeti sami pa moraju povući još 100 ljudi sa sobom, da je sutra kraj svijeta oni se ne bi šokirali, vjerovatno sudjelujući u sado-mazo orgijama.

Strijelac - Raspikuće i kockari, uživaju soliti pamet, a entuzijazam im je toliki da je i oživjeti mrtve sasvim moguće, naravno, samo ako oni to rade, užasavaju se priznati da znaju za osjećaj tuge.

Jarac - Pravi pravcati gonići robova, vjeruju u sudbinu do zadnjeg slova, rijeć ''oprostiti'' ne postoji u njihovom rjećniku, prodali bi guzicu za društveni status.

Vodenjak - Vulgarni i nepristojni perverznjaci, vječita zabadala u privatni život drugih, vjerovatno ne iznenađuje činjenica da je po statistici u CIA najviše špijuna upravo u znaku vodenjaka.

Ribe - Samosažaljevajući dosadnjakovići, čekaju da ih neko utješi, ne mogu se ni popišati bez tuđe pomoći, i najmanju sitnicu vide kao vrhunsku senzaciju pa gnjave ljude okolo. U pauzi kad su dobre volje bave se tuđim problemima, pa opet padnu u depresiju - i tako u krug.

roflsmijehroflsmijehroflsmijehthumbupthumbup

Mr. Che burninmadcerek

Post je objavljen 15.10.2007. u 12:54 sati.