Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrogasnanatjecanja

Marketing

Održano županijsko natjecanje vatrogasaca Sisačko-moslavačke županije

Piše: mimi

Image Hosted by ImageShack.us

VELIKA LUDINA - Danas je u organizaciji Vatrogasne zajednice Sisačko-moslavačke županije, a u suradnju sa Vatrogasnom zajednicom općine Velika Ludina održano 8. Županijsko natjecanje vatrogasaca Sisačko-moslavačke županije na stadionu u Velikoj Ludini.

Na natjecanju, koje se trebalo već održati ali je odgođeno zbog kornatske tragedije, sudjelovalo ukupno 35 natjecateljskih desetina u pet kategorija.

Ovo natjecanje je bilo i izlučno za Državno natjecanje koje će se održati iduće godine na području Dalmacije. Iz svake kategorije i klase prvo-tri plasirane natjecateljske desetine predstavljat će našu županiju na već spomenutom Državnom natjecanju iduće godine.

S obzirom da su na prošlom Državnom natjecanju prvaci u muškoj „A“ klasi bila ekipa DVD-a Lekenik, a u ženskoj „A“ klasi DVD Desno Trebarjevo, spomenute ekipe imaju pravo direktnog učešća na Državnom natjecanju, tako da iz tih kategorija i klasa sudjeluju po četiri ekipe na Državnom natjecanju.

U kategoriji DVD-a, IDVD-a muški, klase „A“ prvo-četiri plasirane ekipe koje su ostvarile nastup na Državnom natjecanju su:
1. DVD Donja Gračenica
2. DVD Lekenik
3. DVD Lipovljani i
4. DVD Sisak

U kategoriji žena klase „A“ prvo-četiri plasirane ekipe koje su ostvarile nastup na Državnom natjecanju su:
1. DVD Desno Trebarjevo
2. DVD Lipovljani
3. DVD Žažina i
4. DVD Donja Vlahinička

Na zatvaranju natjecanja i proglašenju rezultata, nazočne natjecatelje u ime Županije Sisačko-moslavačke pozdravila je zamjenica županice gđica. Marijana Petir koja je izrazila zadovoljstvo postignutim rezultatima, kako na samom natjecanju tako i cjelokupnoj vatrozaštiti na području Sisačko-moslavačke županije.

Svim nazočnim natjecateljima zahvalio se na učešću i predsjednik – županijski zapovjednik Mijo Brlečić, te zaželio puno priprema i dobrih rezultata ekipama koje će predstavljati našu županiju na Državnom natjecanju iduće godine.

Dobro je spomenuti, a i pohvaliti dobrovoljna vatrogasna društva koja su postigla najbolje rezultate i to DVD Lipovljani koji će na Državno natjecanje sa četiri ekipe, te DVD Desno Trebarjevo i Donja Gračenica sa po dvije ekipe.

Post je objavljen 14.10.2007. u 22:40 sati.