Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogagoga

Marketing

Nijemci, Kinezi, Britanci, gorile, zmije i Ameri

Bio je to duuugi tjedan, krcat svim i svačim, koji je proletio. Roštilj kod Boba pravi američki – hamburgeri, hot dog, kuruza, luk bez okusa, američka krumpir salata, piva vino, cola. Iako sam htjela ići van, zadržali se kod Boba i sve propalo (luda).
Zato sam u subotu nadoknadila. ZOO je odličan; pozdravila sam Kraljičinog dalekog rođaka, a mama gorila i beba gorila su najjači stanovnici.


Navečer nisam dala nikome da mi pokvari planove. Otišli van (desetak nas)……odlično!

Mo u akciji (snimi ženu u pozadini)

U nedjelju bolno buđenje i spoznaja da moram na hokej u Denver. No, bilo mi je puno bolje kad sam vidjela koja mjesta smo dobili – mali ugodni apartmančić s klopom i cugom. Joe Šakić igra za Denver Avalanche, a ovi dijele dvoranu s Denver Nuggetsima. Odlična tekma, Šakić zabio prvi gol, Avalanchei dobili tekmu. Kasno se vratili, ja još kasnije išla spavati, ali uspjela se spremiti za Peking.
Nije mi se išlo jer se radi o petodnevnom putu, od čega dva dana odu na avion, a ostatak se provede na beskonačnim predavanjima. Na putu do Pekinga dobila sam mjesto do prozora, a pored mene dvoje američkih turista, od svojih 80-tak godina, on ne čuje, ona voli pričati, a oboje slabo hodaju. Let je trajao 12 sati, a ona je pričala cca 10 sati i samo sam se dva puta digla jer je njima teško hodati, ali i dizati se. Trojca sinova, svi u surfing businessu, najmlađi je slobodan, dosta putuje i baš je za mene!!!!???? Danas žive u Californiji, Orange County……i tako 10 sati razgovora. Naravno, uslijedio je poziv da dođem k njima u posjetu jedan vikend (ma ovo je prava Amerika).
Pomislila sam si, ako mi je ovako počelo, kako će završiti. No, završetak odličan!! U Pekingu srela Nijemce (duhovite!?) i tri večeri (nakon službenih večera) druženje do jutarnjih sati. Polako sam već gledala u križ. U petak otišli u hard rock chinese club!!! S nama su bile prave foto svjetske face (urednici najvećih agencija), pa tako i Britanac koji već 20 godina živi u Pekingu, no nije izgubio dooobar, britanski smisao za humor. Krasni ljudi, odličan provod, muzika…..ma sve znate!

kineski metalci

Uz vrlo malo sna vratila se u USA bazu u subotu popodne. Uključila mob, kad akcija – ide se van. Zahvaljujem se jer sam preumorna i na rubu izdisaja. Naravno, otišla sam. Po ne znam koji put uvjerila sam se da Red Bull pomaže! Krila su mi tak narasla da sam sletila u svoj krevet u 6 ujutro. Devetosatni san nije mi pomogao da se osjećam kao nova ili barem poboljšana verzija mog večernjeg izdanja.
Teška nedjelja! Stavljam ova slova na zelenu podlogu, jedva gledam, a nemam više cigareta. Vani prehladno da bi otvorila balkon, a kamoli otišla do dućana.
Novi tjedan je pred nama. Trebala bi u Houston na par dana, a tamo živi D.-ova sestra ljepotica, koja zarađuje ko DJ u nekom klubu pa bi moglo biti zanimljivo.
Pusa svima……


Post je objavljen 15.10.2007. u 07:05 sati.