Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sickofitall

Marketing

Unsane - Live@Kset, Zagreb

np Tribute To Black Flag - VA

Skoro dvotjedni odmor u Zagrebu i okolici od kulturnih događanja definitivno je prije svega obilježio izvanredan koncert newyorkškog old school noise hardcore tria, Unsane koji su svirali u Ksetu pred stotinjak ljudi. Moćno, glasno, energično i dinamično – sve ono što ovakav pod pravac hardcorea treba biti, bio je ovu večer Unsane, svojevremeno, početkom devedesetih godina neizostavan bend iz NY alter hardcore prvoligaškog triptiha Helmet-Prong-Unsane. Iako imaju odličnu novu ploču Visqueen izašlu ove godine, na koncertu je bila samo 'stara ekipa' kako je komentirao konobar Čvenka dan nakon na kavi. – Nisam vidio nikog mlađeg od 25 godina na koncertu - smješkajući se govorio je on, dodavši da su i njemu bili izvrsni. Stoga, evo moja tri videa s koncerta – odlične nove pjesme sa zadnjeg albuma, Against The Grain i Only Pain, te kultni hit Scrape, za kojeg je 1995. godine snimljen i danas za gledanje vrlo omiljen skateboard breakbone glazbeni spot.


Unsane - Scrape




Image Hosted by ImageShack.us


Gledao se još noise mathcore atak Knut i Mono u Močvari, te nezaobilazni heavyjanerski miting u Boogaloou – Tribute to Iron Maiden - pozdrav Babyface Killeru!, koji je btw. sve lijepo napisao što se događalo na mnogim predstavama u Cinestaru ;). Još jednom hvala za spavanje!

Pošto je, dakle, gotovo s velikim ljetnim obavezama i kako je gotovo hlađenje od njih, kreće i ažurnije pisanje, tako da: Stay tuned, some new things will be out soon!



Post je objavljen 14.10.2007. u 22:01 sati.