Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lilithserenityivyfox

Marketing

-Ivy što bi ovo trebalo značiti???-upitao me Cedric zbunjeno...
-A što bi trebalo biti,ipak smo se pomalo zbližili a sad ti je čudno ,mislim nije mi jasno. Samo popravljm ono što je Cho tebi napravila a pravila se svetom.Pa samo da ti kažem da nije bas sve tako kako se ćinilo jer naša draga Cho daje sve od sebe da kraj tebe ima još nekoga ...Pa ni nemoraš razumjeti ali vrlo je jednostvno.
Ja te volim i neću joj dopustiti da te povrijedi.Nije bitbo dali te ona više stvarno voli nego kakvim ona tebe smatra jer kako se ćini jednostavno kao svoj robot koji trči za njom. Pa ja to neću dopustiti.
-Pa hvala ti što brineš ali ja je iskreno više nevolim kako sam je prije volio negoje jednostavno smatram prijateljicom.Pa ako me mislila povrijediti nije joj uspjelo jer sam još prošle godine osjetio nešto više prema tebi nego prema njoj.

Hodali smo hodnikom ali mi se ovaj put hodnik činio duži.Sve sam se više privijala uz Cedrica i sve mi se više činilo da smo kao stvoreni jedno za drugo.Ušli smo u društvenu i Jade mi je ispričala sve za Harryja i sve o svom tajnom obožavatelju za kojeg se nadamo da je Harry.
-Jade, kako ćeš reći Harryju da si ti stvarno u njega.Nije mi baš sve potpuno jasno ali nema ni veze.
-Pa Cho mi je obećala da će sve srediti..Tako da ja samo čekam, i nadam se da će se čekanje isplatiti.
-Chooo??????-prestravljeno sam uzviknula.Zašto ona a ne ja.Mislila sam da smo ja i t najbolje prijateljica ali nema veze u zadnje vrijeme me nitko ne razumije a Cho je psihijatrijski slučaj.Ona je Cedeica prevarila sa Slytherinom i to joj neću oprostiti...Pa žao mi je njega ali mi je napravila uslugu da se makne nakratko iz mog života.
Upravo je usla Cho sa svojim "PRIJATELJEM" i pozdravila svih osim mene je je bilo strah da mi nešto ne izusti i da ne ispadne da je prevarila Cedrica...Ali što je blo učinjeno je bilo več gotova stvar...Cedric se ponašao potpuno prirodnoo a meni je pjena izlazila na nos i usta..
-Pa gospođie Slytherin čini se da smo sada sveka na svom mjestu...Inače ljudi da vam samo kažem da je naša Cho napokon našla nekog tko će joj biti ravan i koga neće smatrati svojim čupavcem koji je slijedi u stopu.Čestitam...Nešto najlijpše što se može dogoditi jednom tinejđeru u njezinim godinama . Stvarno se nadam da ćeš biti sretna st tim tvojim "PRIJATELJEM".
-Sve sam samočekala da kažeš ali sam mislila da si prava prijateljica koje se to ne tiče...Mislila sam...

Tek je shvatila koliko je svoje istine iznijela na moje vidjello koje se nadala da se nikada neće dogoditi. Izašla sam iz društvene i otrčala do WC-a u kojem sam zatekla svoju sekicu kojoj sam sve ispričala..Ona me u tom trenutku jedina mogla razumjeti i jedno od njene strane nisam bila izbačena iz mjesta događanja.Aono što je Cho izletilo stvarno me povrijedilo.
-Ona je stvarno mislila da sam ja glupa i da neću shvatiti da me ona želi daljeod sebe i da me semo iskorištava...Od njeto stvarno nisam očekivala,ali etonaravno njoj je najbolja prijateljica Jade a i sve mi se čini da me i ona pokušava izbjegavati kad je u Choinom društvo...Sve se vrti oko Cho i njenih problema kroz koje ona prolazi sa svima vama a ja , ja sam za njih poseban slučaj koji se može nositi sam sa svojim problemima i prolaziti kroz njih, e pa to nije tako...Stvarno ružno od nje...
-Ma nije to tako strašno samo što nisi navikla da te netko povrjedi ali ako svi odu ja ću uvijek biti tu kao tvoja druga polvica...
-Hvala ti ,znam da ti mogu vjerovati...
Otišle smo natrag u društvenu zajedno i sjele dalje od svih...Na putu me je netko dotakao i kao da mi je nešto ostavio u lijevoj ruci prije ulaska u sobu.Bio je to Harry koji mi je dao onakvo pismo koje je dao Jade da ga pogledam i zamolio me da pokušam porazgovarati sa njom ali da ne primjeti da mu se sviđa .Ja sam mu jednostavnom čarolijem poslala odgovor da sam ja kao njegova najbolja prijateljica dužna proći večinu njegova života zajedno sa njim.Zajedno sa Lilian porazgovarala sam o njihovom odnosu koji se njoj več činio sulud jer se baš njoj sviđao Harry,ali iz trenutka u trenutak sve više je o Harryju pričala kao o svom prijatelju pa mi je rekla da joj se sviđa Ron i to više nego itko dosad,točnije riječimakojim je davala doznanja da prvi put u životu voli nekog tko joj nije prijaelj nego pak nešto više...
Svom svojom željom je potrčaa prema Ronu i zagrlila ga prijateljski koliko god ona želila osjetiti onu toplinu.I osjetila je samo malo drugačije nego što je očekivala jer su se za nekoliko trenutaka našli jedno uz drugo baš kao ja i Cedric...Pa bio mi je to jedan trenutak kada sam osjetila da je ona sretna baš kao moja druga polovica.


Post je objavljen 14.10.2007. u 21:10 sati.