Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pepeoiprah

Marketing

Hej, hej pro'će ovaj dan... dan kao san

Zašto taj dan ima takav utjecaj na mene? Od samog početka, probudim se sa takvim odvratnim osjećajem, nekakvim strahom... ja to ne mogu opisati. Ali svaki put, bez obzira jesam li kod kuće ili negdje drugdje, bez obzira da li je cijeli tjedan bio super ( kao ovaj ) ili je bio naporan... taj dan je užasan, taj dan je – nedjelja. Oduvijek sam mrzila nedjelju, valjda ono, kraj vikenda, novi radni tjedan, ponovno rano buđenje u ponedjeljak... i sve je to ok, ali ja ne kužim zašto onda imam osjećaj da mi se 100 problema zakuhalo nad glavom. Malo sam se ustrtarila zbog faksa, sada počinje pravi tempo obaveza, sve novo i tako me uhvatio neki strah da će mi se vratiti ono stanje kad nisam mogla ništa učiniti kako treba, kad mi se sve činilo preteško, kad sam bila totalno... ne znam.... nesposobna! A opet, jedva čekam da počne to sve, da si dan ispunim i nečime korisnim.
Malo sam razmišljala i shvatila sam u čemu je moj problem. Primjetila sam da u nekim novim situacijama, bilo kakvim, kad se pojavi neki problem, moja prva reakcija je – Ajoj, ajoj! zaliven
Umijesto da onda stanem, malo razmislim i fino polako smislim što za početak, mene kao da uhvati mala panika. A to nije dobro. Onak, ja sam svjesna toga, i pokušavam to svladat, jer kad čovjek sam dođe do rješenja problema to ga ojača i daje mu više samopouzdanja, ali još uvijek prvi osjećaj koji me prođe je to – nesigurnost u sebe, da neću uspjeti. Ali nadam se da će sa spletom okolnosti i većim iskustvom to nestati. Valjda je normalno da čovjek ponekad posumnja u sebe, da ne može u svakom trenutku biti rođen-spreman. I nadam se da ću postati malo sigurnija u sebe, jedino ću se tako uspjeti progurati do onoga što želim, u bilo kojem smislu.
Ma joj, samo želim da me prođe taj osjećaj, da nema tog straha, nervoze i pritiska, samo želim da dođe ponedjeljak pa će sve biti lakše... samo želim da prođe ova nedjelja.
Idem se odmorit da budem spremna za sutrašnji početak, idem se opustit...
Idem gledati crtiće. zubo



Post je objavljen 14.10.2007. u 19:55 sati.