Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/framatrsat

Marketing

TRI ČVORIĆA

Image Hosted by ImageShack.us

Jučer smo mi framaši, točnije novaci grada Rijeke posjetili Crikvenicu i naše prijatelje framaše. No, naš susret nije bio bez razloga! Naime, okupili smo se kako bi održali zadnji susret novicijata u ovoj godini, prije naših prvih obečanja. Kao i što sam naslov kaže, tema ovog susreta je bila "Tri čvoriča", odnosno siromaštvo, čistoća i poslušnost!
Čim smo stigli u Crikvenicu počeli smo sa predavanjima koja su vodili naši Anđelić i Miha wave.. Predavanja su bila odlična i nama novacima još su bolje približila čin i značenje obečanja! Nakon prvog obrađenog čvorića- siromaštva, podjelili smo se u grupe te smo još detaljnije porazgovarali o tome "Koji je to moj novčić koji ja mogu dati Kristu". Nakon kratkog izlaganja svake grupe, nastavili smo s predavanjima o čistoći i poslušnosti. Kako smo i mi bili uključeni u "predavanje", moglo se čuti dosta zanimljivih naših odgovora na postavljena pitanja od naših voditelja.
No sada kada ste ovo pročitali, vjerovatno ćete pomisliti da je bio baš neki bezveze susret. Samo predavanje i predavanje.. No, varate se!! Bilo je tu i smijeha, i pjevanja, i plesanja nove koreografije na "Uououo, je,je,je.." koju nas je naučila Silvija iz Crikvenice wave, pa i učenja svirenja gitare (wave Krešo), a normalno i finog ručka i slasnih kolača!! hehe..
No evo da ne duljim, pogledajte u slikicama kako nam je bilo!
i naravno, hvala svim framašima iz Crikvenice što su nas primili i veselili se s nama!


Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 14.10.2007. u 14:16 sati.