Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blackenutopia

Marketing

One last goodbye

Eto kako sam i rekao, došao je kraj ovome blogu.
Link novoga još vam ne mogu dati jer ga nema a i želim unikatni dizajn koji nitko neće imati osim mene pa ono, malo strpljenja.
Što da vam kažem, i dalje ću to biti ja samo na drugom blogu, više ne želim nikada pisati o svojoj curi ili bilo kojoj određenoj ženskoj osobi mislim da, nije potrebno.
Ono što će biti na mojem sljedećem blogu možete i sami predvidjeti, priče, pjesme, misaoni izljevi.. Sve osim ljubavi, bar ne onako kako sam je prikazao ovdje.
Ne znam što bi pisao jer mi je žao ovoga bloga, žao mi je raditi novi i žao mi je ako netko bude toliko lijen da dođe na novi kada ga napravim. Komentare nisam ostavio nikome dugo već, oprostite mi na tome nisam u stanju i nadam se da razumijete.
Ovo je valjda jedan od najrjeđih načina pisanja posta kako ja pišem, ovako valjda nisam nikada ni pisao, kako god.
Sve vas volim koliko god vas ima, i nadam se da me nitko neće zaboraviti i da nikoga neću izgubiti tijekom ove emigracije.. To sam već rekao, eto..
Vidite koliko sam u biti rječit kada trebam biti, nimalo..
Još razmišljam dali da možda prenesem dizajn ovoga bloga i na novi ali to budemo još vidjeli.
Bit ovoga posta je da vas obavijestim o svojem novom blogu no ionako ostavit ću vam komentare s novim nickom i to pa ono… A ma vidjet ćete.
Držite se ljudi, nemojte dati drugima da vas slome, ne vjerujte drugima i držite oči otvorene i dok spavate, nikada niste sigurni.
Život je lovac a mi smo lovina, lovina smo i među samima sobom. Nema poštovanja, nema emocija, nema ljudskosti. Svijet je veliko zlo, ne trebate vjeru da bi u to vjerovali, samo dobro progledajte.
Ako vam se ikada bude dalo, pogledajte malo blog unazad, dok je još bio u onoj crno – crvenoj kombinaciji i dok su slike bile u boji.. Pročitajte moje riječi tada, i ove..
Kada sam odlučio sve boje pogasiti..
To bi bilo sve od mene i ovoga bloga, opraštam se s vama i tužno s njime.
On je ipak bio dio mene, zauvijek će to i ostati, dio prošlosti.
( nekada je bolje patiti u laži nego živjeti s osmijehom na licu u istini)

Forever goth

By : Blacken The Angel

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

I ne zaboravi, YOU BELONG TO ME,my snow white queen



Post je objavljen 14.10.2007. u 14:12 sati.