,nogometasica010.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nogometasica010

Marketing

opet... cerek

Evo opet...ja pišem post!!! Ne znam sta pisat pa cu naravno o školi!!!! U razredu smo počeli bušiti rupu v zidu ka budemo mogli v b razred!! Pod tjelesnim igramo nogača cure:dečki...mi gubimo!! Ali nema veze... ja sam prešla Lukija a onda sam se spotaknula na njega...pa mi je ruka natekla...na rukometu imamo vježbe snage...I evo jedan čudan dan...I tak idemo mi jedan dan z škole..i čekamo pred metssom Žunu… i mi se tam zezamo, naguravamo i onekud se stvori nekša bakica!! Nitko nije videl da ide prema nama!! I odjednom se ona stvori v našem krugu…i nije mogla proč i onda ta baba zgrabi jednu z mojega razreda(Leu) i počne joj: «Dej se mekni mula jana!!» I mi se svi počnemo cepat..i nakon nekog vremena Ivana i ja se pogledamo i v isti gals pitamo: Kaj joj je sad to značilo??
I onda kasnije mi skuzimo da je ona htjela rec Daj se makni krava jedna!!! Pffff…ti ljudi?? I onda opet drugi dan rukomet…malo smo igrali i umjesto istezanja mi smo naganjali Žunu!! I onda ja padnem popičila sam se na ravnom…a kasnije padnem ja z klupice!! I tak je bil vikend!! Nismo za čudo bili na Poletu!! I došao ponedjeljak, pisali smo iz biologije ja sam rešila 100% sve točno!! I tak dođe današnji dan prvi sat engleski, drugi sat matematika…ja sam si kao i ostali ispravila 1 u 1!!?? Onda smo imali dva sata kemiju!!! To…baš je bilo super.. A da pod matematikom smo se išli cjepit…onda dok smo došli dole do knjižnice počeli smo svi skakat, cvilit bilo je kao u zoološkom vrtu!! I sad izađe jedan praktikant iz knjižnice a ja ga pogledam ravno u oči i počnem govorit: joj,jaj, jojj!!! Ov bljedo gleda a onda počne i pola razreda cvilit joj, jaj!!! I dojde naša omiljena doktorica…Pozove prva dav…pa tak svaki put po dva!! I dojdemo Anja & ja…Obadvije smo se bojale!! I mene pika nekva čudna..ja gledam kak to ide…i onda se napravi neka izbočina, pozlilo mi je!!! I dojdemo mi svi na sat (na pola sata)…Ivana je pobljedila i ovi su ju otpratili dole k doktorici..tamo je imala kako čujem vrhunsku njegu!! Zatim Lea pa Anja..svima je bilo zlo!! No i onda fizika no no!! A onda šećer na kraju..TZK!! Skakali smo preko «ograde» baš je bilo cOOl., ja se najprije nisam usudila ali kasnije sam išla 100 put skakat preko!! I onda smo imali vježbe istezanja u paru- Ivana i ja…isee!! Morali smo vozit tike-tačke..jaj…, pa vagat se, natezat!!
I dođem ja doma i sestra mi veli da je poginuo Toše Proeski. Najprije nisam vjerovala ali onda su mi i drugi potvrdili!! Baš mi ga je žao!! Ali sad pozzz—drav dok idučeg posta koji bude za….

Nastavak(18.10.)
Evo samo da nastavim ovaj post...jer mi se neda pisat drugi!! U školi je ludo jučer se je Šmajhajela tak različila na parketu...zato jer se zaplela za klupu!! A danas..najprije Anja & ja smo ovaj tjedan redari!! E i idem ja operem spužvu....i tak ju ja splavim i idem prema razredu..i sad je tu jedan "zavoj" bio..i ja nisam vidla da Robač ide s druge strane..i dođe on pred mene..a ja pošto nisam vidla priljepim mu tu spužvu u facu!! A on mene pogleda i samo progovori: isuse bože!!?? I idem ja do razreda i vidim da Žučo ide v naš raz..i dođem ja do razreda otvorim varata i popičim se na Kranjeca!! I tak mi je koljeno počelo krvarit!! A ovaj i dalje zeza i baca one svoje fore...(to sada zvuci bzvz..ali njega morate čut i vidjet!!) I onda je tak bil Žučo kod nas do kraja odmora...i tak smo se smijali da smo i na podu završili...rolleyes
dead I taj sat dođe pedagoginja...i veli nek redari dođu k njoj...a ja sam redar!!!!!!! I idemo ja i Anja k njoj..i nismo se usudile otvorit vrata od kancelarije..a ona veli cure uđite!! I dođemo mi...i pita ona nas:"Tko je napravio onu rupu u zidu?" A mi smo znale ko je...ali smo lagale da ne znamo jer bi svi skupa naje...eek I tak sad moramo svaki sat i odmor pratit tko uništava razred i radi rupe u zidu!!! Evo...Ivana je dobila aparatica!!! A sad idem učit geo jer sutra pišemo!!bang
Pozzzzzzzzzz

Post je objavljen 14.10.2007. u 13:10 sati.