Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/getyourgunn

Marketing

Štafeta...

5 stvari koje volim:

Glazba- ne mogu zamisliti dan u kojem barem pola sata ne bih posvetila slušanju glazbe. Već kao neki ritual, tokom spremanja za školu obavezno pustim najdraže pjesme i psihički se pripremam za novi dan. Nevjerojatno koliko mi glazba može dati energije i neki poseban, dobar osjećaj. Često je bolji lijek za liječenje depresije nego druženje s ljudima.

Kemija- fascinantan predmet. Ne znam, sve što ima veze s kemijom je zanimljivo. Iako neki smatraju da galvanski članci nemaju neko preveliko značenje i da su odraz jednog od najdosadnijih izuma koje je čovjek otkrio, ja ih gledam kao zanimljive izume vrijedne pažnje.

Realnost- nisam previše maštovit tip. Ne mogu reći da me umjetnost ne zanima, to nije istina. Ali neke sklonosti prema maštanju i iluzijama nemam. Više volim gledati na svijet realno, ne opterećujući se glupim ljubavnim komedijama i idealnim filmovima. Realnost je nešto što treba steći, teško za naučiti, a još teže zadržati. Jer gledajući na taj način teže je živjeti u svijetu u kojem si gotovo svega svjestan.

Brzina- obožavam brzinu i navalu adrenalina. Predobar osjećaj. S jedne strane umireš od straha, a s druge želiš još i još. Osjećaj da si u svemu tome nemoćan i da mala kriva stvar koja bi se mogla dogoditi dovodi u pitanje tvoj život je fenomenalan. Joj, jedva čekam da položim i dobim vozačku!

Ljudi- sami po sebi su veoma zanimljivi. Volim saslušati druga mišljenja i reći svoje. Naravno obožavam svoju obitelj i društvo. Dvije veoma bitne stvari u mome životu.


5 stvari koje ne znam a želila bi znati:

svirati gitaru
kužit se u elektroniku i matematiku
vozit avion


5 stvari koje me fasciniraju:


2. svjetski rat
svjetska čuda
glazba
priroda
život starih Grka i Rimljana


5 stvari koje ne volim:

dramatiziranje i isticanje svojih problema pred svima
visinu
dvoličnost i laži
lijenost i ljude koji ništa konkretno ne rade sa svojim životom
predrasude


5 stvari kojih me je sram:

ponekad nedjelje ujutro smijeh
laganje roditeljima
zle riječi upućene nekim osobama u trenutku bijesa
boravak u društvu ljudi za koje znam da ne preferiraju mene i moje društvo
loše ponašanje prema onima s kojima se ne slažem


eto toliko od mene ovaj put...
na mom rođendanu je bilo super. iako neke moje djevojke nisu pronašle granicu, svejedno su se dobro zabavile. tako mi je rečeno!

do sljedećeg puta...
wave i kiss












Post je objavljen 14.10.2007. u 12:48 sati.