Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/derzafanistori

Marketing

Ne razumijem djevojačke večeri na kojima su samo djevojke

Kucnuo je čas da i ja napišem jedan intoksiciran post pa eto ga, nu!

Ne kužim djevojačke večeri na kojima su svi uzvanici djevojke (iskusih to jučer).
To ne samo da mi je to glupo do bola, već se i bojim za mentalno zdravlje prirediteljica tih večeri.

Može li biti istina da nemaju muških prijatelja (jok) ili stvarno namjeravaju stupiti u brak s osobom koja očekuje da se ona jučer rodila (?!).?

Mogu samo reć` da su mjesta s narodnjacima (gdje uvijek, pa i jučer, završe takve gadosti) bolno ogavna i jedino ogavnije od toga jučer bili su neki tipovi koji su se ekčueli naljutili kad sam im rekla da im se image ne uklapa u takvo mjesto (čitaj: precukreni su u isfuravanju neke coldplay-jared leto spike,) a ispostavilo se da su plitki kao kap vode na dlanu - maj bed u procjeni - istinski se uklapaju.

Obično ne pijem puno, ali stjeraju li me u kut (na narodnjake) onda se napijem od muke i naporna sam za ne vjerovati, ustvari je dobro da sam uspjela doć doma bez vidi ovaj post događaja.

Još vani jučer, a i nakon dolaska doma popila sam 104 čaše vode i sad se osjećam odlično (nema mamurluka, brale) ali zato se, nažalost, sjećam da su cure (trebe, pičke) plesale na nekakvog di đej krmka koji je pjevao da selo treba prodat stoku da kupimo koku i " celo selo šmrče belo joooj".

U žas.

Post je objavljen 14.10.2007. u 11:39 sati.