Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/islak

Marketing

Nedjeljne fore

Malenabelj
Mala djevojčica u svojoj najljepšoj haljinici trčala je na misu u nedjelju. Kako je trčala,tako je molila:"Molim Te Bože,ne daj da zakasnim! Molim Te Bože!Ne daj da zakasnim." Odjednom se spotakne i padne.Zaprlja se i podere. Ustane,otrese haljinicu i nastavi trčatii moliti:"Molim te Bože! Ne daj da zakasnim! Ali ne moraš me ni gurati!"

Učiteljica vjeronaukathumbup
Učiteljica vjeronauka vrlo je pazila da bude primjer djeci.Jednom je upoznala naočitog muškarca koji ju je pozvao na večeru.
"Rado prihvaćam!" iznenadi ga vjeroučiteljica.
Prije večere,sjedeći u ugodnom malom restoranu,muškarac ju ponudi aperitivom.
"O,ne hvala!Kako bih to objasnila djeci!"
Muškarac se posrami i bude tih za vrijeme večere.Uz kavu,odvaži se ponovno i ponudi ju cigaretom.
"O,ne! Kako bih to objasnila djeci u školi!?"
Vozeći gospođicu kući,muškarac pomisli kako nema što izgubiti i upita ju bi li htjela da zastanu u motelu kraj autoceste..."
"O da! To bi bilo lijepo!!!" reče ona.
Ne vjerujući svojim ušima,čovjek brzo skrene i...dovoljno je reći da su on i učiteljica proveli vatrenu noć.Ujutro čovjek osjeti grižnju savjesti.
"Draga,a što ćeš sad reći djeci u školi!?"
"Reći ću im ono što im uvijek ponavljam!Ne moraš piti i pušiti da bi se dobro zabavio!"

Doživjeti stotulud
Gospođa odoko 80 godina kod dr. Dr ju pita kako je,a ona naravno započne sa -pa leđa su ukočena,pa teže hoda,pa probava...Dr joj kaže,-gospođo,morate se pomiriti s time da će s godinama biti toga sve više...napokon,tko još želi živjeti 100 godina...Ona ga pogleda ravno u oči i reče -SVATKO TKO IMA 99!!!

Novi supermarketeek
U našem susjedstvu otvorila se supermoderna trgovina!Na odjelu za svježe voće i povrće čuje se zvuk povjetarca i nježne kišice te miriše na jabuke i zemlju i sl.Na odjelu za mliječne proizvode čuju se krave kako muču i osjeti miris sijena.Tamo gdje se prodaju jaja čuju se kokice i miriše na pečena jaja sa slaninom.
WC papir kupujem u drugoj trgovini.

Rajske mukenjami
Umre dobar čovjek i završi u raju. Nakon nekog vremena reče on da želi otići malo do pakla da vidi kako je tamo.Nakon dugo moljakanja,SvPetar popusti.Kad se čovjek vrati reče kako se u paklu dobro jede.Za doručak švedski stol,za ručak slijed od 5 jela,za večeru svega i svačega a za međuobroke što ti srce poželi...pa upita zašto se u raju tako skromno jede.Za doručak kruh i maslac,za ručak juhica a za večeru opet kruh,maslac i salama.I reče mu SvPetar: "Pa ne misliš valjda da ću ja za nas DVOJICU kuhati!!!"

Post je objavljen 14.10.2007. u 09:42 sati.