Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

WOW!!!!!!!

Dobro jutro!
Evo meni malo dosadno pa reko da napišem novi post o sinoćnjem izlasku.
Prvi put sam jučer izašla u Best s Marinom i Kikicom. Na moje veliko čuđenje,bilo nam je super. Prije i nisam volila taj Best,zapravo..nisam nikad bila tamo pa onda nisam ni znala kako je..jedini razlog zašto nisam tamo htjela izlazit je bio jedan lik,ali sad to nije bitno.
Bilo nam je super kao što sam i rekla! Puštaju odličnu glazbu,možda čak i bolji nego u F1,nekako mi je bolje društvo..bar sam nas tri naišle na zanimljive likove.
Svirao je čak i SMS,ja nisam mogla vjerovati! Šteta što nemaju sve pjesme,imaju samo "Ti".
Sinoć sam izašla u Best samo zbog jednog lika kojeg nažalost nisam vidjela,ali nema veze (a zapravo ima) jer u svakom zlu ima nešto dobro.. E ovako..na početku sam ja bila ful dobre volje i sve je bilo divno i krasno dok nisam shvatila da nije došao. I pita mene jedan lik zašto sam tužna,kažem ja njemu: Ma ljubav.... I ispričam ja njemu cijelu situaciju i pita on mene odakle je lik,kažem ja njemu i kaže on meni: Ajd reci mi tko je,možda ga znam. Kažem ja njemu da nije bitno i na kraju sam mu rekla,a on meni: Pa to je moj susjed!!!!!!!!!!! Ajme,ja se sva izbedirala..liku sam sve,sve rekla i na kraju to njegov susjed..nisam mogla vjerovati! Ostala sam totalno zbunjena i iznenađena..evo ni sada još ne mogu vjerovati! Pričali smo još o njemu i rekao je da će nešto srediti,hehe!
Odo sad..imam puno za učit!
Pozz&pusa

Post je objavljen 14.10.2007. u 09:50 sati.