Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/euklid

Marketing

Kako sam kupio novi auto

Evo ovako.
Prvo sam ja mislio uzet peugeot 207 na leasing. Plus izdao bih povlaštene obveznice namijenjene pučanstvu Savice tako da se i oni obogate na kupovini mog pežoa.
Onda je žena počela gnjavit da će ona i djeca kupit jugo na nenamjenski kredit kod popularne banke. Opirao sam se, uzalud. Jučer, na sastanku kućnog savjeta, moji su najbliži sklopili vrtoglavu koaliciju i rekli kako ja više ne igram, njihov provajder da je bolji i da će oni kupit hamer. Ok. Ali ne predajem se ja tako lako. Izazvao sam krizu vlade u kući, pozvao se na poslovnik o velikom spremanju, srušio njihovu odluku, sklopio savez sa strankom umjerenog napretka u granicama pristojnosti i zapečatio svoje namjere kod predsjednika kućnog savjeta.
Avaj. Tada su se djeca dosjetila da se mogu odmetnuti i sklopili su JPP između sebe te pobijedili. Priopćenje za javnost kaže da kupujemo tri frizirana trabanta na kredit s počekom od tri tjedna.
Nije me iznenadilo kad mi je naš vijećnik gradske četvrti otposlao ljubazno pismo u kojem se moja žalba odbija jer da sam po poslovniku zakasnio. Ok. Predajem se. Privremeno i tobože.
Ulažem žalbu u medije, znam da će upalit.

I stvarno. Evo, danas mi javljaju Sanader i Primorac de će oni rasturit vladu u mojoj familiji i pripadajaću vladu u sjeni te isfinancirat moj novi volkswagen u cjelosti. Samo neka tajnici faksiram svoje želje glede dodatne opreme.
Eto.

P.S.
A, vi građani Ludbrega, Poreča, Čakovca, Biograda i Buzeta, svi vi koji imate iole pristojnu lokalnu vlast, e ako vi želite dobit novi bazen, vrtić, parkić ili barem klackalice, evo vam recepta: proizvedite fertutmu, posvađajte svoje velmože i nađite dobar tajming. Platit će Sanader i Primorac od naših novaca. I nemojte zato cjepidlačit oko osječke dvorane.




Post je objavljen 13.10.2007. u 23:58 sati.