Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kissmyass14

Marketing

It´s time to be a big girl now, and big girl´s don´t cry…..

Hello ljudi....konačno malo vremena i za vas! Pretprošli tjedan baš nije bio zanimljiv...jedino je bilo dobro što smo imali slobodan četvrtak, i što u ponedjeljak nismo trebali u školu...Ali zato je u nedjelju bilo super...nisam planirala nalazit bilo kakve dečke, ali ovom je bilo teeeeško odoljeti!
Neću ulaziti u detalje, mogu vam samo reći da nam je bilo super i tih par minuta, on nije iz Križevaca nego iz Zg-a, ali nema veze, još ćemo se mi vidjeti.
E da...sjetio me se moj Ivan...o kojem sam vam govorila u prošlom postu, pitao me kad dolazim opet u Bibinje, ali morala sam ga razočarat,..nisam baš 100 posto sigurna da li ću ići iduće godine,...
Upravo sam zashtekala….neznam kaj da pišem….
No uglavnom…danas ne smijem van….dobila sam kaznu! A jbg…..
Ali sam zato ovo slobodno vrijeme odlučila posvetiti novom postu! Svima puno hvala za toliko puuuuuuno komentara….koliko vi meni ostavite, isto vraćam. Morala sam što prije napisati novi post jer mi komp ide sutra na popravak, pa neznam kada će biti gotov,…pa dok vi meni komentirate ja vraćam za otprilike tjedan dana….dok mi komp dođe s popravka.
A sada…škola! Pojam od kojeg mi ide na povraćanje,…ali što je tu je.
Sve češće i češće me prate pitanja; Petra, kuda ćeš upisat? Petra, dali će ti se dati putovati u drugi grad? Petra, znaš li ti što želiš uopće??? Ne neznam, htjela bi upisati srednju pedagošku ili jezičnu gimnaziju…moram se još odlučit.
A sad..moje društvo,….nemam puno za reći…društvo me napušta, svi mi okreću leđa, čak i moje naj bolje prijateljice iz razreda mi okreću leđa i ne žele se razgovarati sa mnom….radi nekih nesuglasica, sve me više i više strah da me svi ne napuste,…da ću ostati sama,…i ta misao da se ne mogu na nikog oslonit…=(
Žalosno je to..kada osobe koje poznaš 7 ili 8 godina, počinju imati grozna mišljenja o tebi, da ogovarash kog stignesh, da si dvoličan, da si ovo, da si ono. Ali,…JA VIŠE NISAM TAKVA,..konačno sam shvatila koliko znači prijateljstvo, koliko znači imati se na koga osloniti i otvoriti srce prijateljima, i govoriti im svoje tajne…..Kada si o tome mislim….dođe mi suza na oko….Ali…što sad mogu,…Ljudi misle da sam dvolična jadnica i da mi je bitno ogovarat nekog….ja to nažalost ne mogu promijeniti…
Hm….pokušat ću biti bolja osoba….promijeniti se….ali teško…ja sam takva kakva sam, duhovita, volim puno pričat da nekad neznam i stati, volim upoznavati nove ljude….
Valjda će se htjeti netko sa mnom razgovarat u ponedjeljak….
Ali…u ponedjeljak pišem test i matematike, nekakve potencije…neznam kako će to proći, u utorak pišem test iz geografije i moramo donesti lektire, u srijedu pišemo test iz engleskog…to bi trebala dobit 5, s obzirom na to da sam prošli tjedan iz test iz engleskog dobila 2 =/! To je to za ovaj put….komentirajte mi…i ako imate nekakve savjete za moj problem…napišite. PU$A SVIMA OD PETRICE=)

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 13.10.2007. u 20:27 sati.