Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xbacktoblackx

Marketing

×X× AkO ziwJeti zNaci wOljEti, OndA wOljEti tEbE zNaci ziwJeti wjEcnO ×X×

Nananana. Ewo mene. Nista od onog ne-pisanja posta 2 tjedna. Moram ja... Al onih 1o pitanja iz proslog posta me i dalje mozete pitat. Anyway, u petak me nie bilo u skolici... nasoj. ljepoj. prekrasnoj. *sarkazam*. of korz.
Bila sam na terenskoj nastavi. Bilo je pre pre predobro. Ajmee... ja bi tako svaki petak. LoL.
Prwo smo ja i ANja naprawile prwu glupost. Umjesto ispred skole, ujutro smo dosle ispred Bille. i to samo mi. nitko drugi. Al sa ces, mi smo sou special kids paa...xD

Onda smo ljepo cekale ko ludakinje da dodu neki... na kraju su dosli svi... i profesori..i svi... Onda smo se vozili busom prema Crnom Lugu. kako ðet set nea sta. Pripizdina #1.
Onda smo isli u NP Risnjak. Tamo smo ljepo hodali 2 h - 4 km. aL smo se mi vukli ko gliste pa je to na kraju ispalo nekih 2 i pol sata. U biti nista nismo radili. Pricale smo i slusale Anjin mp3 - moi ima bolje pjesme al je u qurcu. velikom. Ostali clanovi nase grupe su zapisivali sta vodic govori i uzimali uzorke tla. walda. xD Ja i Anja smo se vukle na kraju kolone. i nis ne radile. Dobro da se nismo izgubile u sumi lol. Nakon *setnje* smo izvodili neke... sta ti ga ja znam... pokuse... nisu to pokusi... al nzm sta je to tocno.

Odredivali smo kiselost tla. i zaebavali se. OndA smo imali negdje 45 min slobodno. Tamo smo nasli neke konje koi su bili ogradeni strujnom zicom. ovo zadnje smo skuzili na... khm pa ne bas ljep nacin. haaah x)). Onda smo hranili i gnjawili te brizne konje. Neki su im davali sendwice i to swe... i neciji sendwic je pao u konjsko govno, a gladan konj iso jest svoa gowna. nadaswe fascinantno. Onda je Magy isla dirat njusku od konja punu gowana, a kasnije je ljepo ruke obrisala u Marininu kosu. ahh. prekrasno. New shampoo. aLa kOnjsKa gOwNa. loool.
Onda je Marina gurnula Magy u konjska govna. i sve je bilo tako prekrasno. Onda je meni i Anji dopizdilo gledat, slusat, mirisat i sve to skupa konjska govna... pa smo otisle do neok jezera... tamo su bile neke patke.. pa smo ih sopale sa sendwicima... i takwim glupostima. i izlezavale smo se na stjenama oko jezera. bas je bilo kul. ono sunce sije, a mi lezimo na stjenama ko neke loodache, Napokon smo onda usli u bus i krenuli natrag za nasu Opatiju. U 3 smo dosli. Onda je Anja dosla kod mene i oko 4 smo otisle u sk8 park. BiLo je pre loodo. Felo kiss i ja smo se vozili na biciklii. kasnije sam samo ja vozila a on je trcao ispred na kotacu.rofl haaah xD. maa... lood. I tako swasta je bilo. cerek Danas sam do negdje 3 pospremala sobu..... mad.........no
Onda je konacno stara bila zadovoljna i pustila me u skejt park. Felo kiss, ja, Kate, Tea, Sirotic & Frenky smo isli na pizzu. a Mia je dosla tek kasnije.
Bas je bilo kul iako nas je cooker nekoliko puta namjeravao izbacit wan. lool. xD. al je bilo supeeer. smijeh I onda smo opet isli dole u park i vozili se na bicikli... x)) I tako...
swe u swemu, preedobri su mi owi dani... Swe je supeer =D
perfect. jos sam sad sama doma... hihi... xD
pOzZam swiih. A nAjWeci pOzdRawi iDu...

Felotu kiss, Anji smijeh, MuNi smijeh, Carmen smijeh, Frenkyu smijeh,Pinotu smijeh, Kaèi smijeh, Tei smijeh , Ivi smijeh Miji smijeh, Miji 2 tj, sestricni mojoj. lol. smijeh, sister smijeh (nzm zasto neke osobe pozdravljam al okee...xD), Siroticu smijeh, Marini smijeh , Vale smijeh Niki smijeh, Magy smijeh, AnNchy - Music GirLie smijeh ,ostaloj ekipi iz sk8 parka, swima koi me poznaju i ne poznaju... itd... znam da sam neke zaboravila spomenut... al sa cu...mad munjena ja malo-... nemogu se sjetit... bas nikog.. pozdravljam i moi uber kul... 6.b... pozdrawljam svog Damona... koi je sad negdje... u Bayswateru i vjerovatno objasnjava Missy matematiku loool.
PoZz sWimAa!!!


Post je objavljen 13.10.2007. u 20:11 sati.