Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dinamoplavi

Marketing

Luka Modrić u Realu iz Madrida za 35,000.000 eura???

Image Hosted by ImageShack.us


Luka Modrić u Realu iz Madrida za 35,000.000 eura! Vijest zvuči nevjerojatno i takvih vijesti će biti sve više. Sve više “nula” i sve veći klubovi iza Modrićeva imena. Moramo se naviknuti na taj trend jer i Ćiro Blažević, neosporni nogometni autoritet ovog podneblja, tvrdi: “Modrić je danas najveći igrač na planetu!” No, bez obzira na to, Real Madrid i 35 milijuna bilo čega je naučna fantastika.

Image Hosted by ImageShack.us


Nakon što se vijest “probila” do Zagreba, uz poruku - “provjeriti” - nazvali smo direktora Reala Predraga Mijatovića. Bio je začuđen!

- Znam za Modrića, dečko je vrlo talentiran, ali nije bio u našim planovima, niti ga planiramo dovesti u Madrid!

Naravno, Santiago Bernabeu je pun, Mijatović je već obavio selekciju i eventualno ga zanimaju samo najveća imena, poput Messija, Lamparda ili nekih svjetski priznatih igrača. Luka Modrić je vjerojatno jedan od boljih igrača na svjetskoj nogometnoj mapi, ali, on, ipak, dolazi “iza željezne zavjese”, ma kako to nas ta činjenica smetala.


Ovakvih vijesti, poput “Modrić u Realu” bit će sve više, ali Dinamov dopredsjednik ga neće prodavati do zime. Ne samo zato što su prijelazni rokovi zatvoreni, što su klubovi puni, nego i zato da ne iritira svoje navijače, čiji je Modrić idol. Pitanje je hoće li Modrić otići i u siječnju, bez obzira na to što se čini da ga je već “zakapario” Arsenal, koji ga je želio dovesti još prošlo ljeto, kada su angažirali Eduarda da Silvu!

www.jutarnji.hr


Post je objavljen 13.10.2007. u 13:10 sati.