Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Za vikend kod Kleina

- Madonna je jučer viđena kako izlazi iz apoteke. Kasnije je otišla kod fotografa Stevena Kleina u mjestu Bridgehamptom gdje će s njim provesti vikend.


I Am Because We Are!

Madonna i Rosie O'Donnel su nedavno izmajmile kino dvoranu da pogledaju jedan film. Rosie na svojoj web stranici odgovara na pitanja obožavatelja, tako ju je jedan posjetilac upitao koji je film pogledala s Madonnom, a ona je odgovorila: "Njezin dokumentarac, 'I Am Because We Are' koji je predivan i nevjerojatan."



Madonnim dokumentarac 'I Am Because We Are' je imao neočekivanu malu premijeru u izraelskom mjestu Jaffa, točnije u dvorani Ilana Goor Museum, u sklopu humanitarnog programa 'Spirituality for Kids'. Naziv 'I Am Because We Are' je preveden od riječi 'Ubuntu' iz Nguni jezika, što znači da smo svi povezani, bez zajednice ne možemo biti što jesmo i da je nada oduvijek živjela u nama.

°www.iambecausewearefilm.com
°www.iambecauseweare.com

Dokumentarac je predivan i jako dirljiv, fokusiran je na život punog patnje malawijske djece. Pokazuje kako AIDS utiče na njihove živote otkad je većina njih izgubila roditelje koji su umrli od AIDS-a i poslije njihove smrti nisu imali gdje živjeti. 'I Am Because We Are' prikazuje kako humanitarni program 'Spirituality For Kids', koji je u sklopu Madonnine zaklade 'Raising Malawi', donio djeci svjetlost, nadu i šansu da promijene svoju budućnost.


Post je objavljen 13.10.2007. u 18:10 sati.