Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tempovelegrada

Marketing

Celulit - neprijatelj naš svagdašnji



mad burninmad headbang

Iako većina žena brigu o celulitu počinje voditi tek kad temperature narastu toliko da nam garderoba postaje sve oskudnija i tijelo sve izloženije pogledima, hladniji dani zapravo su idealno razdoblje da se tijelo dovede u formu i postupno pripremi za sezonu 'otkrivanja'.
Ipak, dok ne postignete cilj, nesavršenost oblina možete spretno sakriti ili umanjiti odjećom. Neka vam hlače, suknje i haljine budu saveznik, a ne neprijatelj.

Saten i slični mekani materijali zabranjeni su ako ih nosite sasvim pripijene. Tajice i uske hlače, osobito one svjetlijih boja, samo će još dodatno istaknuti ono što ne želite.Radije odjenite suknje . Bez obzira na površinu i izgled vaše pozadine, pravikroj suknje sakrit će ili vizualno ublažiti dobar dio nedostataka.

Također ne pretjerujte s nošenjem vrtoglavo visokih peta jer su pogubne za cirkulaciju, a obratite pažnju i na način sjedenja, posebno ako nosite kraće suknje.Naime, osim što često prekrižene noge također ometaju cirkulaciju, odaju nakupine celulita čak i na najvitkijim osobama.

Tjelesna neaktivnost, a posebno cjelodnevno sjedenje stvaraju idealne uvjete za nastanak celulita. S druge pak strane, 30-ak minuta tjelovježbe dnevno, potaknut će metabolizam i pospješiti izlučivanje toksina.

Celulit može biti i rezultat suvremenog stresnog načina života, stoga ne oklijevajte - ukradite barem pola sata dnevno samo za sebe kada ćete se opustiti i ugoditi si.Nažalost, celulit je jedna od onih stvari na koje moramo računati i s kojima se valja suočiti. Česta je zabluda da su mršavice pošteđene celulita, no činjenica je da ga sve žene imaju, u većoj ili manjoj mjeri.

Osobe s prekomjernom težinom često imaju problem s jače uznapredovalim celulitom, dok se kod mršavijih žena, s čvršćom muskulaturom, celulit puno slabije primjećuje.
Čak ni zvijezde nisu pošteđene celulita.....tako da ste vi u odlicnom stanju, zapamtite prirodna najlijepsa ili najlijepsi!!!

nut zujo wave

Post je objavljen 13.10.2007. u 09:38 sati.