Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rockmadchen

Marketing

Hello

Ja sam Ella, ja Maya a ja koja pišem se zovem anita ovo su moje frendice iz Njemačke koje baš i neznaju hrvatski no ono koga znaju jesu Bill i Tom Kaulitz one su njima sestrične,a ako u to nevjerujete nemorate al kasnije će te požalit.usput cure su ih nagovorile da dođu u Hrvatsku tako da bi ste im trebale biti zahvalne!!!
O.K. dosta , sad cu ja malo pisaty.Usput ja sam Maya.Oprostite mi na budicim gram. greskama jer Anita nece tu bitit uvijek da nas upozori. kao prvo imamo 15 godina(Ella, ja) idemo u visu , ne znam kako se kaze pa cu na engleskom da vam bude lakse, high school. Ja prolazim s jedan kao i Ella i medu najbloljim smo ucenicma u razredu. Joj da Ella mi je sestre. Anita je nasa veza s kroatien jer nam tamo zivi baka s mama strane.
Ja imam decka.Ljap je, jako!Zove se Denis. Ella je upravo prohodala s jednim punkerom, mislim da se zove Christian.
Dosta o deckima. voljele bismo da nam ostavljate komenttarre i da pitate sve u vezi TH-a. Samo da se zna mi blog pisemo jer su nam cure iz razreda dosadne s, joj, mislim da se kaze ptanjima. ciao
Hello!Ja sam Ella i bolje govorim Hrvatskin od maye (ona je plavusa) a ja brineta.isto kao i Maya imam 15 godina i idem s njom u isti razred.Znam da bi vecina vas voljela upoznat TH pa smo odlucile napravit blog pa se mozda koji put TOM i BILL jave prek komentare.ja se sjecam kad su Bill i Tom opali s BMX bicikli kad su imali 9 godina bili su swetty.

Toliko od nas CIAO
Ella & Maya

Post je objavljen 12.10.2007. u 18:58 sati.