Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/izbori2007

Marketing

Kome će zvijezde biti naklonjene na izborima?

Parlamentarni izbori zakazani su za 25. studenoga. Pogledajmo kakvi planetarni utjecaji čekaju čelnike najvećih političkih stranaka i proučimo njihove astrološke profile!

Ivo Sanader, 8. lipnja 1953.

Rođen u znaku Blizanaca, premijer Ivo Sanader uistinu je od tog znaka poprimio mnoge pozitivne karakteristike. Elokventan je, načitan, obrazovan i dobro se služi stranim jezicima. Komunikacija i dikcija njegova su najjača oružja, stoga se iz svakog problema izvlači dobro promišljenim i odabranim izjavama.

Morat će dati sve od sebe da u predizbornoj kampanji ostavi što bolji dojam. Ništa mu neće biti poklonjeno te će se morati dobro potruditi ako želi sačuvati sadašnju poziciju...

Zoran Milanović, 30. listopada 1966.

Novi predsjednik SDP-a tipičan je predstavnik svog zodijačkog znaka Škorpiona. Karizmatičan je, prodorna pogleda, nekako prigušen i magnetski privlačan. Posjeduje sve karakteristike koje vođa treba imati. Ambiciozan i uporan, kad nešto naumi svim će se silama potruditi da to i ostvari.

Ipak, moguće je neugodno iznenađenje vezano uz podršku dijela birača u čiji je glas bio siguran. Razdoblje pred njim pružit će mu priliku da se afirmira kao ozbiljan političar...

Cijele astrološke analize Sanadera i Milanovića, kao i ostale astrološke analize Ante Đapića, Radimira Čačića, Đurđe Adlešić i Josipa Friščića pročitajte ovdje.

Post je objavljen 12.10.2007. u 15:29 sati.