Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/splitske0mazoretkinje

Marketing

... * smotra * ...

hellouuu ljudi!!!
evo prvo da van odma kazhen da van se obracha Ana, a ne Smilja jer joj ne radi internet pa san ja dobila tu chaaaast..(a i zaljubljena je ko koza pa je cila u oblacima :] )
kao shta svi vechinom znate mi smo imali smotru u ponediljak...e doshli su nam svi timovi iz Dalmacije, šibenske zhupanije i Svetojanske mazhoretkinje iz Jasrebarskog i svi smo se odlichno zabavili i ovin puten ih puuuuunooo pozdravljamo!!!
nadamo se da che nasha smotra dogodine bit na nivou cijele Hrvatske te da che nan doch shta vishe klubova bez obzira na savez ;)
defile je krenia ispred HNK pa priko Marmontove priko rive i na prokurative (trg) di je svako otplesa svoju koreografiju...mi smo plesali dvi koreografije...splitsko kolo i jednu sa festivala...
popodne su nan doshle klinchaselske i ogulinske mazhe koje su stale na zhalost samo na uru vrimena jer su dolazile sa europskog prvenstva u Crnoj Gori... i njih pozdravljamo puno puno a pogotovo ja pozdravljan predsjednika klinchaselskih Tomislava kojeg san maaaalo upilala sa svojin pitanjima o svemu i svachemu... xD
chestitamo naravno zagrebachkim mazhoretkinjama na osvojenom zlatu i svim klubovima iz RH koji su poluchili dobar rezultat na europskom natjecanju u Crnoj Gori.bravo!

evo sad malo slija sa smotre...
(smiljica che sigurno stavit josh kad se vrati jer ovo je sve shta ja iman :) )


mi u defileu marmontovon :=)
Host unlimited photos at slide.com for FREE!









eto ga...nadan se da san van dostojno zaminila Smilju i ispunila vasha ochekivanja... :D :))))))))))))))
veeeliki pozzzdrav svima od splitskih mazhoretkinja
kisses4every1


Post je objavljen 12.10.2007. u 12:38 sati.