Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Aktivnosti FVK "Mirko Lauš"

Prikazivanje filmova Kinokluba"Slavica"
Projekcije za 50 godina filma u Pitomači

Svakog petka s početkom u 19 sati, u prostoru FVK „Mirko Lauš“ (u starom dječjem vrtiću), prikazuju se filmovi nekad popularnog Kinokluba „Slavica“.
Ovo je ujedno i poziv svim zainteresiranim mještanima Pitomače i okolice da nam se pridruže svakog petka u "Mikro kinu" našeg kluba.
Za eventualne grupne posjete molimo prethodnu najavu i dogovor na
mob: 091 532 3165
- voditelj Zdravko Jakupec


fotografija:FVK"Mirko Lauš",radionica
Foto radionica

Prošlu nedjelju mali filmaši proveli su radno, u našim „goricama“ tj. u vinogradima u Otrovanskom bregu, održan je prvi dio fotografske radionice s temom „Klijeti i bunari“, na kojoj su mali filmaši u poznatom vinogradarskom okruženju snimali portrete u kombinaciji s navedenim motivima. Radionica se održava u okviru projekta „Mala škola dječjeg amaterskog filma i fotografije“ koji se provodi uz pomoć Hrvatske zajednice tehničke kulture, Hrvatskog filmskog saveza i Općine Pitomača. Drugi dio planiran je za ovu subotu ako vremenske prilike budu dozvoljavale.


Aerodrom Pitomača,snimanje iz zraka
Snimanje iz zraka
“Filmska grupa” snimala je prije nekoliko dana materijal za drugu verziju filma „Učili smo letjeti“. U novoj verziji bit će upotrijebljeni inserti snimljeni iz zraka. Naime na model aviona ugrađena je minijaturna kamera koja snima za vrijeme leta modela. Dinamika koja se dobiva takvim načinom snimanja pridonosi podizanju adrenalina pri gledanju takvog filma pa mali filmaši vjeruju da će ova verzija biti još bolja od predhodne.

Foto video klub "Mirko Lauš"

Post je objavljen 12.10.2007. u 05:34 sati.