Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marrakech

Marketing

,, AFRAID OF FUTURE... afraid to live ...



Free Image Hosting at www.ImageShack.us




Naslov nije moj, opet ... Otet je iz "odes of ecstasy" lol. Uglavnom nakon malo tišeg i tamnijeg posta dobio sam vesele komentarčiće. Baš sam blagoslovljen. Ali teško je uvijek imati neki vrag na duši, i tak živjet... Ne razumijem ljude koji se čine bez problema, koji se druže bez ikakve obveze, koji ne osjećaju nikakve vibre u životu. Prazni životi... Gade mi se.. To je cirka pola nacije naše.. Onako, točno rečeno. Jadni ljudi, kada vide samo dobru zabavu. Bez savjesti.. Ja ne mogu to. A znam da ne mogu ni mnogi drugi.
Ma boli mene briga za njih, kad su ovako mentalno isprazni i plitki. Ali brine me kad se to na meni osjeti. A osjeti se. Što se nebi osjetilo ... Ja uzvraćam maksimalno pozitivno, a primam odvratno degenerične vibre. Tako nekako. Moram zahvaliti Đuzelici, dok je jednom usred svojih nevinih lol rečenica izjavila da mene podnosi zato jer imam svoj karakter.. Nešto što gradim kroz život napokon se primjećuje... Dao bog da je tak mislila, onda ću ja bit hepi... Sve što me ikad mučilo je pritisak koji se vrši na mene, i uzajamno... Ja se trudim da pritisak pretrpim, i da ga ne uzvratim, dajem sve od sebe, nažalost, osjećam se kao žrtva... Možda zvučalo jadno ili ne znam kako, ali fkt se nekad tak osjećam. Netko tko me poznaje ovo će pročitati i ne izreagirati, a netko tko me ne poznaje lagano će se nasmijati. FKT nije smješno. Nikad nisam nikom dao razlog da me mrzi, jer sam i ja mrzio i bio mržen. Oni koji me mrze su stvarno patetik jer su povodljivi i daju da se povodi za njima. Naime, upoznat sam sa tračevima u svoj razredu, svi do kojih je došlo ne vole me baš. Nie mi jasno. Ti su ljudi stvarno nejasni. Kakvu sam ja to namjeru imao, ili što sam učinio, da me ignoriraju, ne vole ili ne znam što. To bi bio primjer. Takve stvari se konkretno događaju i u kvartu, događale se u bivšem razredu, i u familiji čak. Strašno ... Postoji jedna osobna utjeha... Jednom, najlakše je to preživjeti tako što si kažem "Budale, ja se mogu ubiti kad god hoću, ne mogu mi nauditi nikako oni" -> kroz mene prođe fkt čudan osjećaj. Hepi sam, i čudan onda.
Jako sam depresivna osoba. Kamuflažiram to na najbolje načine.
S druge strane, jako sam sretna osoba!
Mogu se zabavljati, i to je najljepše, misli su skroz izgubljene, samo se smiješ i to je to. To treba iskusit češće. Lijepo je to.. Lol..
Bio sam danas u školi. Jadno. Škola je tortura. Javio sam se hrvatski, dakako, predmet koji najviše volim otkad znam za sebe. Želim sve najbolje svima. Iskreno.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us





Najteže kroz život bilo je oprostiti se od Osmog Be, svetog Osmog Be, mog najboljeg ičeg što mi se moglo desiti. Predobre uspomene. Nešto predobro. Naviknut da te maze i paze ( pojedinci dakako )...
Onda dođe deveta gimnazija i naprosto snizi rank.
Čemu? Zašto?
Proklet sam. A svi smo jebi ga. Svatko svoje probleme prepoznaje i na svoj način tumači.
Hvala vjeki koji je pročitao onu zlu knjigu u koju sam pisao kak se želim ubit, kak žalim na ono što odlazi i ne prihvaćam ono što dolazi. Također hvala Antunu, koji je to učinio svojevoljno. Antun je jedan od mojih best frendova još od osnovne, i ide u "e" razred u mojoj školi. Taman mu je raska zloglasna Mala Crna iz biologije.
Jako sam hepi. On je jako smješan i popularan=P. Uvijek mu je stalo do frendova. Svi njegovi frendovi su blagoslovljeni. Iz najbolje je familije. Klasificirane, odgojene, vjerničke i s humorom. On je kul. On se druži s Majom.
Maja ( ne moja cura, niti ona ćelava, već ona iz "e" razreda (( covjece ima ih previše ))), je isto jako kul djevojka iz Folnegovićevog naselja u Zagrebu. Ona je jako jako sretna osoba. A možda to i kamuflažira. Išla je u osnovnu sa Selmom iz mog razreda.
Selma je jako zgodna djevojka iz mog razreda. Nažalost, jako je i zajebana. Ne znam kakva je to distanca, ali ne želi se vezati za ikoga. Inače se drži jako kul i fura starke LOL. Ne želi stupiti u dublji kontakt što je jako nezgodno, jer mnogi to žele s njom. Čudna je jel... Ali danas je oke biti čudan.

Moja maja... Moja draga Maja - Moja cura... Prihvatila me zbog čega jesam. Zato je jako volim. Cijeni me, voli me, i svoju ljubav naglašava u svakoj poruci koju pošalje. Nisam ja tip koji lako objavljuje ljubav ili tako nešto, ali ona je sve to enzimski sredila, tako da smo dan danas skupa. Iz naselja smo istog, tako da se vidimo i sve. Ona je šminkerica. Uopće ne želim čuti uvredljive komentare na to, jer ako netko misli da na njemu koja kraća i svjetlija krpica bolje stoji, to ga zaista ne čini lošijim. Bravo Maja xD Hvala maja. Volim te maja. U imeniku mi je poznata kao Seksi Lana Banana. Inače jako lijepo pjeva, i na šoutajmu je bila. Sluša cajke :o.

Pozdravljam vas sve, uskoro padate u linkove, i nema "ne"!
Posebno pozdrav Kostenjaku koji misli da Red Bull ima okus po sladoledu Red Bull, što nije nužno netočno, ali banalno. Pokažite komentarima koliko vjerujete u mene. Ajdede!!!



I will always adore you
As the line with no intersection
Never knows what it means to cry

Chase the wind and she'll steal you
Trap the heart and you'll never get it
These are things that I've learned from life


-> ovo bi bio dio ATB-a, pjesma "Hold you".. Inače, ATB je luda grupa koja proizvodi House / Trance zvukove i moj je život ukratko. Riječi za 5, melodija i ritam, sve imaju. Insipiracija i utjeha....
Pozdrav svima koji su pročitali pozz do kraja ( ako niste pročitali, niste pozdravljeni -.- ) ...
Uživajte dok možete. I nekad ne morate nužno razmišljati. To je grijeh xD

Image Hosted by ImageShack.us




Post je objavljen 11.10.2007. u 22:32 sati.