Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shakiralover

Marketing

Nominacija za Premios Principales 2007

Dragi, moji ...

Pozdrav. U zadnje vrijeme se jako često javljam. Ne znam da li ste to primjetili, ali, ja zasigurno jesam. Hehe, no, da ne trabunjamo o meni cijelo vrijeme, vratimo se mi na naš naslov. Dakle, naša (pre)draga Shaki nam je dobila nominaciju za Premios Principales nagrade koje će se održati 14. prosinca. Shaki nam je nominirana u kategoriji : Mejor canción internacional en lengua espańola (Najboljoj internacionalnoj pjesmi na španjolskom jeziku). Pogledajmo nominirane :

- Mana : Manda Una Seńal
- Shakira : Las De la Intuicion
- Juanes :Me Enamora
- Julieta Venegas : Primer Día
- Jennifer Lopez : Qué Hiciste

Hmmm, Las De la Intuicion je super pjesma, i mislim da će zasigurno pobijediti. A, ako Vi isto tako želite, možete to ostvariti, tako da glasujete na ovoj stranici, ali, tek od 13. kolovoza (znači subote), pa sve do 30. studenoga. Kao što znamo, onaj s najviše glasova pobijeđuje, zato, miš u ruke i krenite (ali tek od subote, =)) !!!


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket




- Shakira nastupa na privatnom koncertu i pjeva Las De la Intucion (nažalost na matricu)


Update 16. listopada

U boxu Shakira dodana je tema Tour u kojoj su popisane sve Shakirine turneje. Pod svakom turnejom imate i traacklist i download link za koncert, osim Oral Fixation Tour. Inače, ja sam imam koncert iz Dubaia, ali mislim da treba pričekati jedan period vremena, dok ga ne stvaim na blog. To je to. Uživajte. Bye ..


Post je objavljen 11.10.2007. u 20:13 sati.