Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdbusevec1900

Marketing

07 .10 . 2007 . Nedjelja Zaprešić 5. Memorijal ban Josip Jelačić

Dogovor u pol jedanaest pred domom polazak za Zaprešić ... Tak je i bilo u pol jedanaest svi smo bili u garaži spremni za polazak . Poštar je obavil rutinsku provjeru Zmijinih čarapa da se nebi ponovilo Čiče . S mojeg stajališta svi su bili nabrijani na natjecanje i dvije vježbe u Zaprešiću i svi smo se nadali rušenju našeg rekorda i kao i uvijek dobroj fešti u Zaprešiću .

U Zaprešić smo došli oko jedanaest taman na vrijeme da se prijavimo i pogledamo kakve su staze i kak ide natjecanje dok i sami ne dođemo na red za vježbu . Naš termin je trebal biti u pola jedan ali ...
to nije bilo tak jer je cijeloi natjecanje u startu malo kasnilo a i ekipe nisu na vrijeme dolazile na staze u pripremu a i same staze su bile nakon par ekipa u komi budući da je cijelu subotu kišilo .

Tak smo pogledali nakon prijave i odlaska u pripremu vježbe Lekenika , Paukovca i Bregane . Tak je
došel i red na nas pripremili smo si stazu i opremu i stali u stroj a onda glavni sudac veli , nemožete vježbati na toj stazi jer niste na redu i niste po rasporedu na toj stazi , a da bi sve bilo još gluplje ekipe koje su trebale vježbati na toj stazi u to vrijeme nisu bile ni blizu tek treća ekipa koju je pozval došla je na stazu tak da smo dočekali i pauzu .

Poslije pauze odgledali smo Biškupec i Našice i čekali naš red i došli smo na red na šestoj stazi nakon što su sve staze pomaknute iz blata na donekle suho tlo .

Prva vježba krenula je Ok ali na kraju sam ja N -1 zeknul bolji rezultat vodna je bila brža za sekundu i prva vježba na kraju je bila 36.7 sek. bez greške ... vrijeme čist Ok samo ne za ostatak moje ekipe . Tak su i krenuli drugu ali moj N - 2 ni bil dosta brz pa sam mu malo zbrisal ali to na kraju nije bilo bitno jer našem V - 1 je trebalo 7 cijelih sekundi da zakopći štrik na sitku . Da je sve bilo kak treba navala bi najebala ali kak ni tak je vežba bila 37 sek. + 20 greške( polazak V i C prije gotovo ) .

Poslije su dečki otišli neke poklopati i lagano se zabaviti a ja sam i dalje pratil tok natjecanja tak da sam i prije proglašenja zanal ono kaj trebam znati Buševec je nakon svih odvježbanih vježbi njih 98
završil na ukupno petom mjestu od 49 ekipa u našoj kategoriji .

Poslije sam malo pogledal kak ekipe vleču štrika i malo porazgovaral sa poznanicima jer Zaprešić je svake godine zadnje natjecanje u sezoni pa se neki od nas ne vidimo po osam mjeseci do prvoga natjecanja . U međuvremenu javil se i moj želudac pa sam otišel i ja na gablec i osvježenje .
Na našem stolu je već bilo dosta veselo , dečki su darpali neznam koju litru gembača i pevali se u šesnajst ... kak koji Kuki je popizdel jer niko neče feštati i da kakva smo mi to ekipa koja nije na hrpe pa su ga malo dečki zezali i na kraju svega skoro su se i pomazali ali sve je završilo Ok sa dobrom dozom smijeha i zafrkancije .

Ak sam neke izostavil nek me moja ekipa nadopuni i do natjecanja u Dubravici 14. 10 . pozdrav i Buševca !!!!!!

Post je objavljen 11.10.2007. u 19:24 sati.