Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hellofalife

Marketing

Joj ljudi fakat neam pojma

Cassandra prestani me pilit u mozak s novim postom jer ne znam o čemu da pišem osim o tome kak mi se 4 dana čine ko 10 godina bez tebe, btw pusa.

evo već dosta dugo pokušavam smislit kaj pametnoga za blog pa neide i neide. ok ajde za vix sam bila u kazni zbog markanja za Eminin rođendan. bilo je zakon: darovi, Runa, Ribnjak pa onda Zvuk itd, bilo je jebeno. onda je stara neš bez pitanja prčkala po mobu i našla poruku za cassandru vezanu za markanje i pita ona mene jesam markala, zaskočila me nespremnu i samo sam slabašno rekla: jesam... nisam znala kaj da kažem

u petak je popizdila i rekla da će otič raski da joj kaže da ja markam i da će tražit brojeve od eminine i cassandrine mame. "Nazvat ću ja cassandrinu mamu i pitat ju kaj to njena cassandra i moja maša rade umjesto da su u školi i onda ću nazvat emininu mamu i pitat ju kaj njena emina i moja maša rade umjesto da su u školi!!!"

da ziher

"nije me briga, svaki dan ću te vozit u školu i čekat te ispred točno onda kad ti nastava završava, nećeš ti više ić na kavu u jutro i zadržavat se poslije nastave!!!"

ma ko da će se njoj to dat, čim vidi promet pobiječi će glavom bez obzira.

to se ugl događalo, javim se čim dobijem neku ideju za pisanje.

pozdravljam: sonju, cassandru, eminu, nikol, posebno tima i gorana, andru i sve prošlosubotnje slavljenice (na čijem rođendanu ja nisam bila zbog kazne burninmad) i sve ostale

puse

Post je objavljen 10.10.2007. u 20:28 sati.