Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maniac

Marketing

Mladi, perspektivni, a sami!

Svake nedelje za naše usamljene prijatelje objavićemo listu mladih, perspektivnih i slobodnih dečaka i devojčica

Mladi, perspektivni, a sami!

Nadamo se da će Vas naša lista podstaći da se družite malo više, pa biće i cyber sexa!!! (ako ih sve dovučete na Majspejs)

Top 20 za ovu nedelju, a, verovatno i sledece:

1. Aleksa, reziser, 28. god, visok, prosed, markantan. Jaka dioptrija, ali izuzetan vizuelni tip. Sve ga zene privlace, al ne i on njih. Trazi devojcicu za konkretno.

2. Luka, asistent na poljoprivrednom fakultetu, 27. godina, visok, pusta kosu da lici na Milu Jovovic. Govori ko foka. Trazi devojcicu za shaputanja na jastuku.

3. Miki, maneken i pedagog, 22. godine, uzor mu je Dzastin Timberlejk, na koga i sam lici. Nas rodjak. Nemoj da je neko komentarisao. Trazi decaka preko veze.

4. Dragana, diplomirani fotograf, 27. godina, poliglota, govori vise nerazumljivih jezika, slusa narodnjake, nada se karijeri u Grand produkciji, NAS ZENSKI FAVORIT. Trazi decaka, al nemoj da mu kazes.

5. Marko, skejter, 29. godina, zivi za skejt, umrece za skejt, ali zeleo bi da mu neko pomogne da nauci da skace s rampe, prefinjenog muzickog ukusa, NAS MUSKI FAVORIT. Trazi decaka da ga razume i otvori.

6. Gaby, nindza, 29. godina, ljubicasti pojas, dzepna venera, hodajuci fetish, direktorka nevladine organizacije. Trazi decaka turskog porekla, ako je moguce. Javite se samo ako imate korene u Osmanlijskom carstvu.

7. Milana, 21. godina, violinistkinja na krovu, najbolje svira u nargilu, i pored njenih mnogobrojnih performerskih talenata. Trazi decaka, za potpalu.

8. Helen, PR, 22. godine, devojcica za pohvalu, devojka koja moze da vam sredi sve, ne svira nista, druzi se s muzicarima. Trazi decaka za preko zime.

9. Dragana, 29. godina, kuvarica svetskog glasa, posle vise neuspesnih veza posle kojih je sebi pokusala da oduzme zivot, zelela bi da se skrasi pored coveka ozbiljnih namera, poljoprivrednika, pekara, stocara ili veleposednika, moze i nekog direktora. Trazi decaka, umetnici stop.

10. Irma, arhitetka, 29 godina, svi je znate sa interneta, ako ste je ikad sreli, budite sigurni - to je ona, poznata pod hiljadu perverznih nadimaka, uvek oko vas, jednom recju - kucka ofarbana. Trazi decaka za sumanut sex. (samo kad joj cimerka nije kod kuce)

11. Misa, fotograf, 20. godina, mlad, perspektivan, Madjar, stalno nosi majicu iz prvog filma Fredija Krugera. Trazi decaka za odlazak u wc.

12. Inga, Alter ego, 25. godina, gastarbajterka iz Shvedske, pokusava da se probije na umetnickoj sceni, siroj publici poznata po skandalima s kravama. Trazi decaka za takmicenje u nacionalnom sportu Shvedske - jahanju medveda u sledecoj sezoni.

13. Slobodan, filmski producent, 55. godina, jos uvek nosi neresene trzavice iz detinstva, skroman, otmen, visoko profesionalan, uvek u poslu. Iako zeli porodicu iz ovih stopa, trazi devojke za kasting.

14. Kata, 21. godina, zrela mlada zena, ima lepe sandale i kupaci. Dekanova cerka, visili smo u ateljeu njenog caleta za vreme Exit-a. Ima kucu na drvetu, i trazi decaka da se skuce.

15. Mishel, Fajter, 28. godina, najpozeljniji i najpoznatiji barmen u gradu, iako ga nema sta videti, uvek je uspevao da se istakne medju mnogobrojnim obozavateljkama. Ne ume da kaze „r", al zna da peva. Trazi devojku, samo ako nije pozerka.

16. Daniel, programer, 31. godina, zeleo bi da vam se priblizi. Stvarno. Al iskreno. Al ne smete da pobegnete. Bas. Nikad. Trazi devojcicu za gledanje pornica u dvoje.

17. Dr Protic, filozof, 32. godine, nocni cuvar parfema. Podvojena licnost s Banjice, ponekad se pretvara u jaganjca, a to mu je ona mracna strana. Inace je tih i fin. Ne pije kafu .Al trazi devojcicu za raki'icu. I odjebite.

18. Petar, Jebivetar, 26. godina, muzicar, poseduje vise instrumenata, sve radnje radi, mrsi vunu, uvek je u vasem komsiluku. Trazi vise devojcica s poznavanjem Windows XP-a(doba domacica, XP- vegeterijanac), Word-a (bez govorne mane), Excel-a (neku s lovom).

19. Rastko, politicar, 29. godina, umetnik teleportovan iz 17. veka, prefinjenog ukusa. Voli Madjarice, ali zadovoljice se i nekim ko 'oce da mu pozira. Odlucuje o lovi za umetnike. Trazi bilo koga, bilo kad, enibodi pliz!

20. Bojana, bliznakinja, ista ko i Dragana, pogledajte pod brojem 4! Iako svi misle da je fina, ona je u stvari zla sestra. Trazi decaka za nju, ili za sestru, po potrebi.

I na kraju, kandidati za koje ste zakasnili, jer ste jurili pogresne face na myspace-u:

21. Masha, instruktor trilera i krip wolk-a ( licenca SA 300), prodato
22. Ivan, novosadski Merilin Menson (bez licence), prodato, ozenjen po kratkom postupku
23. Ivana, trudnjaca, prodato i udato u kompletu odavno

Vase Dusebriznice,

ps. Sledece nedelje izlazi nova lista! Ko je zainteresovan, neka se javi na:

http://www.myspace.com/dear2world and http://www.myspace.com/masha_c

posted by dear2world

Post je objavljen 09.10.2007. u 21:31 sati.