Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrogasnanatjecanja

Marketing

5. Memorijal ban Josip Jelačić

Piše: Tomek

Image Hosted by ImageShack.us


ZAPREŠIĆ - Na 5. Memorijalu ban Josip Jelačić ove godine se okupilo 95 natjecateljskih ekipa iz Republike Hrvatske i Republike Slovenije.

No, krenimo od početka:
Dogovor je bio da se svi, organizatori, nađemo u 8 sati ujutro na terenu, i posložimo zadnje poslove oko same organizacije. Ekipe su počele pristizati oko 9 sati, pa se onda više nije moglo, a nit smjelo odmarati, jer je to bio nagovještaj napornog dana.Vrijeme nam dan prije nije išlo na ruku zbog kiše, koja je padala cijelu noć sa petka na subotu, i tako nam poplavila veliki dio terena. No, vatrogasci su ipak - vatrogasci - ne sprječavaju nas nikakve nepogode, tako da su sve natjecateljske ekipe odradile vježbu, i nakon toga otišle pod šator gdje su već od 11 sati svirali Stari Znanci.

Veliko priznanje su zaslužile ekipe DVD Antin i DVD Otok (Slavonski) zbog toga što su došle put Zaprešića, i to ravno sa županijskog natjecanja njihove Županije!

U muškoj A kategoriji nastupilo je 49 ekipa, u muškoj B 15 ekipa, ženskoj A 23 i u ženskoj B kategorji 8 ekipa!

Nakon završetka natjecanja, održano je natjecanje u povlačenju užeta, u kojemu su najjači bili dečki iz Johovca i cure iz Banove Jaruge!!Sve ekipe koje su nastupile u kategorijama MA, MB, ŽA, ŽB su, uz pripadajuće priznanje, dobile i medalje. Ekipe plasirane na prva tri mjesta su, uz medalje, dobile i pehar za pripadajuće mjesto, kip bana Josipa Jelačića i diplomu za osvojeno mjesto!

MUŠKI A
1. DVD BELAJSKE POLJICE
2. DVD NAŠICE
3. DVD BIJELA GORICA


MUŠKI B
1. DVD MLADOST KAŠTEL SUĆURAC
2. DVD DONJA GRAČENICA
3. DVD MTČ ČAKOVEC

ŽENE A
1. DVD LIPOVLJANI
2. DVD MLADOST KAŠTEL SUĆURAC
3. DVD BREŠKI JALŠEVEC

ŽENE B
1. DVD SISAK
2. DVD NAŠICE
3. DVD BANOVA JARUGA

SVI REZULTATI
MUŠKI A
MUŠKI B
ŽENE A
ŽENE B

Post je objavljen 07.10.2007. u 19:52 sati.