Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hiisi

Marketing

Igrači na posudbama

Trenutno su petorica Topnika na posudbama. Švicarski reprezentativni branič Johan Djourou će do siječnja stjecati dragocjeno premierligaško iskustvo u Birmingham Cityju.

Branič Matthew Connolly cijelu će sezonu provesti u Colchester Unitedu, klubu koji se natječe u engleskom Championshipu(2.liga), dok će Kerrea Gilbert i Jay Simpson igrati za Southend United, odnosno Millwall(League One).

Perspektivni mladi napadač, Carlos Vela, pokušati će izboriti mjesto u sastavu španjolskog prvoligaša Osasune.


Carlos Vela (Osasuna 3-2 Villarreal, 07.listopada)

U igru je ušao 12 minuta prije kraja utakmice u kojoj je Osasuna svladala Villarreal. Unatoč tome što su utakmicu završili sa 9 igrača, domaća momčad uspjela je doći do pobjede golovima Eduarda Dadyja i Javia Garcie, te autogolom Javia Vente.

Giuseppe Rossi doveo je Villarreal u vodstvo, dok je Diego Godin izjednačio na 2:2, prije nego li je Osasuna ugrabila sva tri boda deset minuta prije kraja utakmice.


Johan Djourou (Blackburn 2-1 Birmingham City, 07.listopada)

Zaigrao je u porazu Birminghama na Ewood Parku. Pošto su bili poraženi i u utakmici prije ove(3:0 u Liga Kupu), Steve Bruce se je nadao dobroj partiji svoje momčadi.
Umjesto toga, ex-Gunner David Bentley i Benny McCarthy donijeli su Blackburnu puni plijen. Počasni pogodak za Birmingham postigao je Cameron Jerome.


Jay Simpson (Carlisle 4-0 Millwall, 06.listopada)

Odigrao je svih 90 minuta, ali nije uspio spriječiti težak poraz Millwalla u gostima kod Carlislea. Dva gola Dannyja Grahama, te po jedan Bridge-Wilkinsona i Joea Garnera osigurali su pobjedu momčadi Johna Warda. Ovaj poraz je potisnuo Millwall na dno tablice.


Matthew Connoly (Stoke City 2-1 Colchester United, 06.listopada)

Poraz svog Colchestera mladi branič odgledao je s klupe za rezervne igrače.
Gosti su bili u zaostatku već nakon 8 minuta, kada je mrežu zatresao Ryan Shawcross, no u igru su se vratili golom Clivea Platta. Golom 15 minuta prije kraja utakmice, Liam Lawrence donio je pobjedu Stoke Cityju.


Kerrea Gilbert (Southend United 1-2 Tranmere Rovers, 06.listopada)

Kerrea nije zaigrao za Southend u porazu na domaćem terenu od Tranmerea. Gosti su u vodstvo došli nakon pola sata igre preko Bena Chorleya, koji je korner Paula McLarena pretvorio u zgoditak. No, domaćini su uspjeli izjednačiti prije kraja prvih 45 minuta pogotkom Adama Barretta.

U 55. minuti Gareth Taylor zatresao je glavom mrežu vratara Southenda, nakon još jednog izvrsnog centaršuta Paula McLarena.


Post je objavljen 08.10.2007. u 23:38 sati.