Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sdfgsdfsdfsdf

Marketing

Srednji prst Kocha, napadnuti Modrići

Njemački se vratar nakon utakmice svađao s nekim navijačem, pokazao mu srednji prst, a na ulasku u hodnik se primio i za 'onu stvar'. Na tribini je verbalno napadnuta i obitelj Modrić.
Nakon poljudskog susreta, bilo je određenih nemilih scena i nepotrebnih verbalnih sukoba. U jednom je sudjelovao i Dinamov vratar Georg Koch. Nijemac se po završetku najvećeg hrvatskog derbija zakačio s jednim navijačem na zapadnoj tribini.

Izgleda da je dobar poznavatelj njemačkog jezika gostujućem vratara s ograde dobacio nešto što se Kochu nije nimalo svidjelo. Ljuti Georg mu je zato pokazao srednji prst, a prije ulaska u hodnik se uhvatio i za 'onu stvar'.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Još se jedna neugodna scena odigrala na zapadnoj tribini, a u središtu je bila obitelj Modrić. Kada se poljudski stadion već gotovo isprazio, Luka je prišao ogradi i ocu dao dres.

Netko je od malobrojnih gledatelja to primijetio i krenulo verbalno dobacivanje, no policija je brzo intervenirala i Modriće prepratila u ložu. Ženski dio obitelji bio je u šoku, no pater familias je to mirno primio, javlja Glas Dalmacije.

"Napišite da ništa nije bilo. Razumijem ljude, malo popiju, a k tome je još moj Luka dao gol", rekao je za Glas Dalamcije Modrićev otac, nekad veliki navijač Hajduka, koji je svog sina jednom davno doveo na probu u Poljud.

Tada su Hajdukovi stručnjaci procijenili da od maloga neće biti ništa jer je presitan. Sitni Luka je danas ogromna igračina!


Post je objavljen 08.10.2007. u 21:52 sati.