Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

BOJAN DELIĆ, "NO NAME" I MC MARKO MEĐU UČESNICIMA OVOGODIŠNJEG FERASA

Pobjedniku sedam hiljada eura

Učesnici ovogodišnjeg srpskog Radijskog festivala "Feras", čija će završnica biti održana 1. i 2. decembra u beogradskom Sava centru, biće i crnogorski muzičari. Popularni pjevač Bojan Delić nastupa sa pjesmom "Još sam tvoj", a grupa "No Name" izvodi kompoziciju "Kad kažeš ne".Tu je i MC Marko koji će u duetu sa Jean Paradisom otpjevati numeru "Život je bajka". Iako je od završetka konkursa za ovogodišnji četvrti Radijski festival prošlo skoro mjesec dana, konačan spisak objavljen je tek juče. Nastupiće brojni afirmisani pjevači, oni koji su se već pojavljivali na "Ferasu", kao i mnoga široj javnosti nepoznata imena.
Publika će imati priliku da čuje Kseniju Pajčin i njenu numeru "Veštica", Maju Odžaklijevsku (Padovi do dna), Mari Mari (Uporno si tu), Sašu Kovačevića (Bolji čovek), te Dženana Lončarevića (Da si tu). Poslije duže medijske pauze, vraća se Bosanka Maja Tatić koja će izvesti pjesmu "Čuvaj leđa" i Miki Čarter "Bio sam", dok iz zemalja okružanja dolaze Makedonke Karolina Gočeva (Kad te nema), Elena Risteska (Kreveta dva), zatim Bosanka Marija Šestić i Žak Hundek iz Hrvatske, a učestvuje i "naturalizovani" bend "Son Cuba Son", sa kompozicijom "Jana Cubana". Na festivalu će biti predstavljen i veliki broj dueta pa će zajedno pjevati Goca Tržan i Al Dino (Ko ljudi), ljubavni par Zijo Valentino i Marta Keler (Idu, idu), te manje poznati pjevači Dača, Đina i Postmortal (Uspomene). Za nagrade konkurišu i brojni bendovi, među njima "Acapulco" (Pitaj nju), "Maxi band" (Za ljubav stvorena), "Mega Mix" (Budi svoja), "Tropiko" (Mrve od ljubavi). Između ostalih takmičiće se i Danijel Đurić (Kome bol), Milan Rađen (Ne voliš me), Nebojša Racković (Milo moje), Nikola Burovac (Koliko dobar toliko lud), Slavica Bajčeta (Raj), Sonja Kocić (Ne trudi se).
Kvalifikacije za prolaz u finale, odvijaju se u šest takmičarskih grupa po sedam pjesama. Za numere iz svake grupe glasa se nedjelju dana, dok će se u finalu takmičiti 24 kompozicije od kojih 12 ide superfinale. Za vrijeme glasanja u superfinalu, biće priređen revijalni dio programa, kada će se dodijeliti godišnje nagrade (najbolji pjevač, pjevačica, album, hit radio-stanica...). Priznanja za ovogodišnje učesnike podijeljena su u pet kategorija: Grand prix festivala (sedam hiljada eura), nagrada slušalaca, radijski hit (dodjeljuje žiri radio-stanica), najbolja kompozicija (žiri kompozitora) i najbolja interpretacija.
Emitovanje pjesama na radio- stanicama počinje za nekoliko dana, a crnogorska publika će imati priliku da ih preslušava na frekvencijama Elmaga.


Svaka čast da se negdje piše o njima..jeeeeeeeee!!!!!!!!!smijeh Al' ne mogu vjerovati da neće pjevati "Pronađi me" nego neku novu. Ma super je što će pjevati nešto novo,nama još bolje,ali čudno mi je to nešto.
Na kraju kad izađe album,znat ćemo sve pjesme!cry
Baš mi je drago što će se napokon negdje pojaviti,a ako predstavljanje počinje za par dana,znači bit će pjesma negdje na netu. Baš me zanima kakva je....mislim da je neka balada....a možda i nije!smijeh
Pozz&pusawavekiss

Post je objavljen 08.10.2007. u 10:37 sati.