Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cu

Marketing

Stereo Dvorana 06.10.2007



NOVI LIST
NASTUP POLEA FOLDERA U »STEREU« BIT ĆE POJAČAN EFEKTNIM PROJEKCIJAMA
»Zvuk broda« pripremio neobičnu video dekoraciju

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

RIJEKA – Nakon premijernog uspjeha »Pozor!Elektronika« partyja u ožujku ove godine, sutra će se u »Stereo dvorani« održati druga u nizu zabava za čiju organizaciju je zaslužna ekipa jacbri.com portala. Osim zvučnog doživljaja za koji garantira DJ Pole Folder, potpunom uživanju u partyju svakako će doprinijeti onaj vizualni kojega potpisuje umjetnički dvojac Slipčević-Biličić, ujedinjen pod imenom »Zvuk broda«. Ovaj ambiciozan i vrlo talentiran zagrebački duo riječku je publiku svojim radom oduševio na prvoj »Pozor!Elektronici«, pa stoga nimalo ne čudi što publika s veseljem očekuje njihov ponovni »videonastup«.
– Kako »Stereo« smatramo jednim od najboljih hrvatskih klubova kojemu naše projekcije zaista daju jednu novu dimenziju, iznimno se radujemo sutrašnjem događaju. Publici ćemo predstaviti vrlo neobične i zanimljive video dekoracije projicirane na teksturi od sitnog stiropora, objasnio nam je Ivan Slipčević.
– Slikovne intervencije u prostoru, naglašava Željka Biličić, za nas su uvijek dio kreativne improvizacije, pa stoga video animacije »pokreće« atmosfera i naravno glazba u klubu. A za muziku će na sutrašnjem house partyju u »Stereu«, uz glavnog belgijskog gosta Polea Foldera, biti zaslužni i DJ Mark Ash, Sleepy koji će otvoriti te XXL koji će zatvoriti drugi »Pozor! Elektronika« party.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

P.S.

bilo je pre pre jebeno


Post je objavljen 07.10.2007. u 22:24 sati.