Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bugsy15

Marketing

hahaha,ovo mi je cooooooool.Mora san stavit na blog

Zdravko je na Plesu, praćen tamburašima, rastrgao majicu, skočio na pult, skinuo hlače i zapjevao. Kada je čuo da mu dvije tisuće BBB-a skandiraju 'Mamiću, cigane!', poludio je...

Nekoliko sati nakon veličanstvene pobjede u Amsterdamu, junaci Arene su sletjeli na Pleso gdje ih je čekao 'plavi pakao'. Dvije tisuće najvatrenijih navijača s bakljama, opkoljeni kordonima policajaca, nisu prestajali pjevati dok je momčad Dinama predvođena Zdravkom Mamićem stupala pred razigrane mažoretkinje i omiljenu tamburašku skupinu maksimirskog slavodobitnika.



Premda su najveći junaci amsterdamske večeri bili upravo oni, igrači, doček na Plesu je definitivno obilježio više nego euforični Maminjo.

Prvo je doslovno rastrgao majicu koju je nosio, a zatim je skakao na pult, skidao hlače, bacao se po podu, a tamburaši su svirali, i svirali...

Mamićev šou možete pogledati na stranici Dnevnik.hr



I sve je bilo dobro dok onako, u deliriju, nije istrčao pred zgradu i nepreglednu masu raspjevanih BBB-a opkoljenih specijalcima. Policija ga je pokušavala zaustaviti, a načelnik PUZ-a Marijan Tomurad je u jednom trenutku sasvim poludio govoreći dinamovcima iz pratnje da smire dopredsjednika jer stvari izmiču kontroli.

Dvojac za pobjede - Josip Tadić i Mario Mandžukić, kojemu je Mamić još u avionu poklonio skupocjeni sat

Ali šou je tek počeo...

Zdravko je naivno zapjevao staru himnu, a tada je uslijedio šok. Masa se pokrenula, ali ne u ritmu poznate romantične melodije nego one koja Zdravka najviše boli: "Mamiću, cigane!"

U šoku zbog nove pljuske, sjurio se nazad u zgradu i održao još jedan govor protiv unutarnjih i vanjskih neprijatelja.

Zasluženo slavlje

"Sad sam bio vani i vidio nekoliko delikvenata koji žele srušiti Dinamo. Volim Srbe i muslimane, no ovo vani su bili ratoborni Srbi i muslimani. Oni rade protiv Dinama, žele nas zavaditi, upravljaju medijima koji nas žele srušiti. Vi se zato morate boriti za očuvanje Hrvatske i Dinama, za Barišića, Mamića, Ivankovića... Čuvajte Hrvatsku za koju smo se borili, čuvajte od dušmana koji sve žele pokoriti i koji drže medije", prenose 24sata.

FOTO:
Nakon govora je zavladalo par sekundi tišine, igrači i ostali su se u čudu pogledavali, a tada se prolomio gromoglasni pljesak koji je spontano nagovijestio netko iz modre pratnje i označio kraj neviđenog cirkusa.

Post je objavljen 07.10.2007. u 21:07 sati.