Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lilithserenityivyfox

Marketing

Tjedan je uglavnom dobro prošao...Sve je bilo u najbojem redu kao da se između mene i Cho nije ništa loše dogodilo, ali opet sam se osjećala malo čudno...
-Ivy sto se s tobom događa- upitala me Cho pomalo ljutitim glasom.
-Pa, ništa , a što bi se trebalo događati??
-Pa budi malo sretnija , daj unesi malo živosti u taj svoj život.
-Dobro u čemu je problems tobom , ostavi me se na miru Cho!- bila sam ljuta na nju jer je Cedric obožava,ali ne toliko koliko ja njega
-Pa mislila sam da bi ti trebalo biti drago radi mene i Cedrica -rekla je hvalisavim glasom...
-Ja i Cedric smo pnovno kao da nismo ni bili nimalo udaljeni ove godine..-nastavila je-.Ponovo je počeo malo više pažnje obraćati na mene a da se ni nismo porječkali...ponovo...
Ona je samo pričala i pričala a ja je gotovo nisam ni slušala. Bila sam u svom filmu u kojem smo bili ja i Cedric i razgovarali smo onako kao što smo pričali o Cho.
Ponovo sam osjetila onaj žar koji nisam već dugo...
Ja sam samo razmisljala neslušajući njene priče koje je sa vrlo veselim glasom govorila kao da mi se samo naruga.
Sve mi je krenulo nizbrdo i znala sam da se moram maknuti od nje jer mi je vecć počela dizati živce.
-Cho moram ići.Bok!

Krenula sam prema Jade i željela sam joj sve ovo ispričati. Ona je bila negdje u perivoju.Izašla sam ali je nikako nisam mogla naći.Poželjela sam da je sad tu ali je stvarno nigdje nije bilo.
Nakon nekoliko minuta traženja, umjesto Jade ugledala sam Cedrica.Osjetla sam onaj osjećaj o kojem sam nešto malo načula dok mi je Cho pričala.
-Bok Cedric otkud ti tu sam. Pa što ti nebi trebao biti na satu?
-Pa tako nekako. Razmišljao sam o onome što si mi ti rekla.Mislim da više baš i ne osjećam ono nešto prema Cho, nije da je nevolim ali sad je više smatram prijateljicom.
-Pa znaš i meni se promjenila. Više nije ona ista stara Cho.Mislim da se u njenoj glavi nešto čudno događa nešto kao da je pod nečijim utjecajem. Kad sam u njenom društvu stalno priča o tebi ali kad je sa Jade nešto mi se čini kao da sam joj ja neka glavna tema razgovora.
Lagano sam suosjećala s njim .Znala sam da kad tad moramo biti nešto više od prijatelja.On je isto to osjećao, znam to.
Osjećaji i strasti su se spojile ,a mi smo se odjednom našli zagrljeni.Bili smo toliko blizu da su nam se i usne spojile i ja sam osjetila njegov poljubac na svojim usnama.
-Cedric, nemisliš li ti da je ovo malo nepravedno prema Cho? Ona je tvoja cura.Ne porićem da sam osjetila isto što i ti ali nije mi jasno zašto to radimo.
-Pa mislim da je ovo početak nečeg u mom životu što nikad nije počelo.Znam ili bar mislim da nisam ispravno postupio ali me ni nije briga jer Cho je stalo da ja nevidim nikog osim nje i postala je vrlo sebična, ali da joj to kažem puklo bi i prijateljstvo među nama, a onaj razgovor...Iako malo neugodno priznajem da mi je godio ali ne na temu Cho vec na temelju nas dvoje...
Okrenula sam se i otrčala do Harryja koji je bio na vratima škole i čekao Seamusa.
Pomalo uplakana otišla sam do spavaonice u kojoj sam zatekla Cho sa Dannyjem Slytherinom. To me malo začudilo jer su bili gotovo bliski kao ja i Cedric prije nego sam ja odletjela.
-Bok društvo ,nedajte se ometati...Ja sam samo ...došla po neke knjige koje mi trebaju za sat...Samo Cho nemoj zaboraviti OOMS sljedeći sat.
Izašla sam sva začuđena i prestravljena, ali ujedno i prestretna.Otrčala sam do dvorišta gdje je Cedric jos stajao kao kip.
Prišla sam mu kao strijela i poljubila sam ga kao sto ga gospođica buduća Slythern nikad nije...
Otišli smo do učionice zagrljeni i sjeli zajedno što dosad nikad nismo....
Ništa nije bilo kao prije.Sada je sve na svom mjestu...


Post je objavljen 07.10.2007. u 19:07 sati.