Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lana177

Marketing

Ples sa zvijezdama

Na tiskovnoj konferenciji, održanoj 24. rujna 2007., Kontakt program HTV-a predstavio je medijima osam plesnih parova koji će od 3. studenoga nastupiti u drugoj sezoni najgledanijeg zabavnog programa prošlogodišnje televizijske sezone.

Uspjeh prošlogodišnjih osam parova pokušat će ponoviti Lana Jurčević i Hrvoje Kraševac, Danijela Martinović i Nicolas Quesnoit, Nikolina Pišek i Ištvan Varga, Iva Majoli i Robert Schubert, Damir Markovina i Ana Herceg, Luka Nižetić i Mirjana Žutić, Davor Gobac i Tamara Desopt te Mirko Fodor i Žana Alerić.

Žiri, koji će uz publiku, odlučivati o sudbinama natjecatelja činit će Milka Babović, Dinko Bogdanić, Davor Bilman i Elio Bašan.

- Iako je do početka druge sezone ostalo još šest tjedana, za nas je posao već počeo. Prvo smo morali odabrati plesne parove, a oni već od danas počinju s treninzima kako bi bili spremni za prvu emisiju, koja je na rasporedu u subotu 3. studenog, najavio je urednik Kontakt programa HTV-a Mario Sedmak, dok je urednik emisije Tomislav Štengl istaknuo kako je druga sezona još zahtjevnija od prve.

- Prva je sezona naišla na izvrstan prijam publike, što drugu sezonu, s našom obvezom da budemo na razini, pa i iznad, standarda postavljenih u prvoj sezoni, čini još zahtjevnijom, kazao je Štengl.



NATJECATELJI




Lana & Hrvoje
Danijela & Nicolas
Nikolina & Ištvan
Iva & Robert
Damir & Ana
Luka & Mirjana
Davor & Tamara
Mirko & Žana


Plesovi
Latinsko-američki plesovi
Samba
Cha-cha-cha
Rumba
Paso Doble
Jive


Standardni plesovii

Engleski valcer
Tango
Bečki valcer
Slowfox
Quickstep







Post je objavljen 07.10.2007. u 16:58 sati.