Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/girllikeus

Marketing

Večernji izlazak

U subotu smo u kino išli ja, Dora, Marcela, Hrvoje i Gablec. Gledali smo mjuzikl Lak za kosu. Film nam je bio fakat smiješan! smijeh
Gablec (Dorin TADAŠNJI dečko) se ljutio na nju jer nije htjela sjedit s njim u ljubavnom sjedalu (bili smo u Cine Staru). I on je reko da je cijeli film ``SPAVAO´´ jer mu je bio dosadan i da se povremeno probudio od mojeg smijanjaburninmad. Poslje tog smo išli u Mc`Donald`s (njami) gdje smo jeli pomfrit i hamburgere. Gablec je mene zezao jer sam pala na onu foru, kolko košta 24 sata itd., pa sam ja njemu zadala par bolnih udaraca (ovako je onda izgledao zubo). Hrvoje i Gablec su se kladili da će Gablec večeras zažvalit Doru (jadna ona), a pošto se to naravno nije dogodilo Gablec je bio tako ljut da mu je iz ušiju išla para.
Hrvoje ga je zezao cijelo vrijeme pa smo mi skužili o čemu se radi. Tada je Gablec pomahnitao i počeo vrištat ko curica: Kaj ti mene zafrkavaš kaj onda kaj ju nisam zažvalio ona me voli!!! A jedan pogled na Doru i vidjelo se da baš i nije luda za njim. Dora je u jednom periodu bacila hamburger na tanjur i izletila van iz Mc`Donald`s-a i svi smo pošli za njom derajući se: Kak, kaj je bilo !!!?? Kud ideš, EJJJ !!!!!!!!!! Ona se počela ``plakat´´ iako je to više zvučilo smijanju i onda se okrenula smijući: JESAM VAS!!!!!!!!!! Njahahahaha!!!!!!!!!! Hihihihihihihi!!!!!!!! Poslje toga smo se morali vratiti da posremimo stol i pojedemo ostatke pa smo krenuli doma. Išli smo tramvajem. Ja, Dora i Hrvoje smo išil doma dalje s busom, a Marcela i Gablec su morali dalje tramvajem ZAJEDNO (jadna Marcela). Marcela se počela plakat (cry) dok smo mi ostali (ja, Dora, Hrvoje) se zabavljali u busu.
Hrvoje je meni i Dori najbolji prijatelj.

Komentirajte nas i uživajte u našem blogu!!!!
KISSY, KISSY !!!!!!!!!!!!!!!




Post je objavljen 07.10.2007. u 12:19 sati.