Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hiisi

Marketing

Arsenal - Sunderland

Emirates, 13:00
07.10.2007
Premiership
Sudac: Rob Styles
Van Persie 7, 81, Senderos 14; Wallace 25, Jones 49




3 - 2


Početni sastav: Almunia, Clichy, Senderos, Toure, Sagna(Eboue 69), Diaby(58 Walcott), Flamini, Fabregas, Hleb, Van Persie(Gilberto 85), Adebayor.

Neiskorištene zamjene: Fabianski, Bendtner.

Još jedna vrlo važna pobjeda za mladu momčad Topnika i vraćanje na 1.mjesto Premiership tablice.

Već u 7.minuti Van Persie je zabio jako lijep slobodni udarac koji je nagovjestio vrhunsku nogometnu predstavu na Emiratesu.
Samo 7 minuta kasnije, nakon centaršuta Emmanuela Adebayora, Senderos je bio najspretniji i posprema loptu u Gordonovu mrežu.

Vjerujem da je većina navijača Arsenala u tom trenutku pomislila da nam slijedi još jedna utakmica slična onoj protiv Derbyja.
Tako bi vjerojatno i bilo, da glavni sudac Rob Styles nije dosudio katastrofalnu grešku; poništio je u potpunosti regularan gol Aboua Diabyja.

Da taj gol nije bio poništen, u 20.minuti rezultat bi već bio 3:0 za Topnike.

U 25.minuti nakon jedne akcije Sunderlanda Almunia je imao odličnu intervenciju, no lopta se je sretno i spretno odbila do Wallacea koji smanjuje rezultat na 2:1.

Na samom početku drugog poluvremena, Jones je uspio nakon jednog centaršuta pospremiti loptu u mrežu Almunie, koji ovaj put nije najbolje reagirao.

Nakon toga Arsenal je krenuo u napad i potragu za trećim golom, no sreća je bila na strani Sunderlanda i njihova vratara Gordona.

No, u 81.minuti Van Persie uspijeva zabiti na asistenciju Walcotta, koji je ušao u 58.minuti umjesto Aboua Diabyja.

Kasnije je još Paul McShane zaradio crveni karton, a Arsenal lagano priveo utakmicu kraju.



Post je objavljen 07.10.2007. u 01:04 sati.