Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkpotpican98

Marketing

Prva prvoligaška pobjeda! Potpićan 98 - Petrinjčica 2-1

Naši su dečki, u susretu s Petrinjčicom pred dobro popunjenom dvoranom osvojili svoje prve prvoligaške bodove. Naime, utakmica je završila 2:1 za Potpićan 98.

Vrijeme: 20:30
Gledatelja: 700
Suci: Čulina / Krmar
Delegat: Mirko Holsinger
Mjeritelj: Natan Murtić

Momčad:
Funčić, Hadžić
Radmanović,Martedić,Hoxha,K.Drndić (c),Rožajac,Runko,Sandić,Ad.Fejzić,Mehić,Radušin


STRIJELCI: 1-0 K. Drndić(35), 1-1 Papić(37), 2-1 Radušin (39)


Petrinjčica:
Perišić,Ružić,Sanader,Hajdarević,Borota,Lovrić,Krmpotić,Bešić,Jandrić,Marić,Jurčević



Komentar:

U utakmicu su bolje ušli domaćini koji su odmah goste "potjerali" u svoju polovicu, ali nisu imali izrazitih šansi do pet minuta prije kraja poluvremena kada K.Drndić, Radušin i Hoxha počinju stvarati probleme ,inače vrlo čvrstoj, obrani Petrinjčice. Ne mogu a da ne izdvojim stativu gostujućeg golmana Perišića koji je pokazao hrabrost odlaskom u napad te stvaranjem vrlo ozbiljne šanse. Na poluvrijeme se otišlo s rezultatom 0-0 ali nikako nisu gledatelji bili razočarani jer je utakmica do tada bila vrlo dinamična.
Kako je počelo prvo, počelo je i drugo. Inicijativom domaćih.Najviše problema obrani Petrinjčice stvarao je Radušin ali je golman Perišić bio vrlo siguran a nekoliko je puta i bravurozno obranio svoj gol. No, K.Drndić je u 35.min probio gostujući blok nakon jedne kontre i postavio 1-0. Na izjednačenje nije se dugo čekalo. Već toliko spominjani golman Perišić presjekao je jednu domaću kontru te nakon dvostrukog dodavanja s jednim suigračem, na iznenađenje svih, efektno poentirao u 37.min za poravnanje i to 1-1. Kada su već gledatelji pomislili da je remi krajni ishod Radušin je iz jedne gužve zabio za konačnih 2-1 u pretposljednoj minuti utakmice za veliku pobjedu i delirij u dvorani.

Igrač utakmice: Dalibor RADUŠIN








Post je objavljen 06.10.2007. u 22:18 sati.