Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ispodbrdaholivud

Marketing

SIMON SAYS

HOROSKOP
Image Hosted by ImageShack.us
Ok. Ovako, here it goes, 4,3,2,1 booom, Priprema pozor Amerika.
Pa holivuđani kao i svi drugi neholivuđani su ljudi praznovjerni i duboko religiozni kako i dolići. No za one koji nisu znali statistika govori da svaki holivuđanin dnevno pročita čak 3 horoskopa ili govoreći u brojkama: 3412753 stanovnika/m2 / 784658768728 horoskopa. Ali svima pa tako i onima koji imaju 'plavu kosu i velike štakore roze boje????' najdraži je horoskop osebujnog naziva: 'HOROSKOP' koji piše lokalna gatara egzotičnog istočnjačkog nadimka 'TONI FROM THE ANDRIJA'.
Dakle evo i horoskop:

Djevica:Zvana još i SUHOKARA ILI NEJEB, čeka sušno razdoblje zbog lošeg utjecaja atoma Jupitera na nos kipa slobode, također postoji mogučnost da im lopovi u noći sa 34/35 ukradu linoleume i parizer.

Blizanac:
Osječat čete sličnost sa nekim osobama. Vaš horoskopski znak če počinjati sa B. Imat čete 2 noge i ruke , jako često i par očiju, ušiju, te očiju i guzova.

Srijelac

Imat čete kroničnih problema sa kupusom.
Reuma vaše hobotnice biti če uzrokovana lošim utjecajem ANTE MILATA na Mars. Čuvajte se lakih drogi, držite se žeščih.

Vodenjak
Pazite da ne puknete. (vodenjak) . Čuvajte se Nate Koline i Osame bin mladena Lupisa. P.s. Netko če se zaljubiti u vas, i zagrliti vas.
Ako izvuče ruke iz luđačke košulje.

BIK
Čuvajte se ženidbe da ne bi završili s kravom. Vašu djecu če zbog utjecaja Marsa na špigetu na postoli zvati teladi.

Škorpion
Ne pretjerujte sa šparozima i red bullom. Netko če na vas baciti uroke, da bi ih se otarasili dajte akcentu 55555777789999 eura. Primjeri poznatih škorpiona: KERUM,GATES,JAMBO,MAMYĆ

Šeki
Ako ste u horoskopu Šeki, e jebiga onda ste Šeki.

Što je stari što kako ti kupus???
Ovo je mali korak za čovjeka ali veliki za kupussmokin

DODATAK.
Danas davne 9.10.1967 Bolivijske snage u suradnji sa CIA govnima ubile su čovjeka koji je vjerovao, tražio i koji če uvijek biti. Naravno on se zove Guevarra ili kako su ga kasnije prozvali Che( od arg. tje-prijatelju).
On vjerojatno ne bi želio da ga se komercijalizira na blogovima ali takav čovjek zaslužuje redak ili dva. Ubiven je sa metra ,upucan u prepone( testise) nakon što je iskrvario odrezali su mu ruke. Zadnja rečenica njegovom ubojici bila je pucaj,'' ta ubit čete samo čovjeka''. Svoj život, taj doktor medicine,pisac žrtovao je jer je vjerovao da može promijeniti živote onih koji su bili potlačeni, lišeni ljudskog dostojanstva. Isti ti koji su ga i mučke ubili, reče Johnny Štulić,'' Pit i to je amerika''. Che vive!!! Hasta la victoria, Siempre!

Image Hosted by ImageShack.us





Post je objavljen 06.10.2007. u 19:41 sati.