Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fallforgrase

Marketing

I ONDA KO SLUSA CAJKU JEBEMO MU MAJKU!!?? SRAMOTA ZA ZG

Red cajki, red domaćica. Tako su dinamovci proslavljali pobjedu u avionu, a u euforičnoj atmosferi najbolje je prošao Mandžukić, kojem je Mamić poklonio sat. Video što misle BBB!


Veselo je bilo u avionu koji je iz Amsterdama vraćao Dinamo nakon velike pobjede ostvarene na Areni. Pjevalo se, plesalo, pilo, a neki su čak zavirivali u pilotsku kabinu gdje su glumili glazbene urednike (srećom, nije im se pilotiralo, op.a.).

Tako se u jednom trenutku iz zvučnika zaorila i Dara Bubamara, folk zvijezda, čije pjesme teško da se mogu ugurati u kontekst Dinama i Sjevera.



Dio putnika zato je negodovao, pa se raspjevana gomila ipak prebacila na daleko smisleniji repertoar, na "Popevke", "Nikom nije lepše", "Lijepa li si", "Vraćam se, Zagrebe, tebi"...



U toj je atmosferi najbolje prošao Mario Mandžukić, jedan od junaka utakmice, kojemu je euforični Zdravko Mamić poklonio sat.

"Svatko tko dobije sveti sat s moje desne ruke, u životu zaradi milijune! Je li tako, Bole?", obratio se Bošku Balabanu Mamić, koji je nedugo potom pobrao i ovacije.

Zdravko, majstore, ne damo te nikome!, skandirali su mu igrači, koji su također počastili i Luku Modrića s Luka ostani, te trenera Branka Ivankovića s Tanac, mi te volimo.

Donekle ih je ražalostila zanosna Lana Baneli, koja je odbila sjediti s njima u prednjem dijelu aviona, te se vratila na mjesto pored Silvija Marića, kolege s kojim vodi emisiju TV Dinamo, prenosi Večernji list.

preuzeto sa net.hr portala

Post je objavljen 06.10.2007. u 16:07 sati.