Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maslinajeneobrana

Marketing

Ivica, Marica i odaja strasti

Nastavak priče



Kako bi spriječio da PINA dođe u posjed naprocjenjivog filma, Fuxy je odlučio pokušati pregovarati sa Bibi. Odlučio je to učiniti sljedećeg jutra.
Kada je osvanulo jutro, uzeo je 2 L maslinovog ulja i krenuo ka Bibi. Htio je pokucati na vrata ali kad za divno čudo vrata su već bila otvorena. Bibi je spremno čekala da Fuxy ponudi ono što je mislio ponuditi. "Dugo se nismo vidjeli" rekao je. Odmah se Bibi bacila na posao upitavši: "Što nudiš?".naughty"Dvije litre lunjskog maslinovog ulja. Takva ponuda se ne odbija!" ponudio je Fuxy. Lagano se nasmiješila pa odgovorila:"Ti znaš što ja nikad ne odbijam, a to pak nisi ponudio!" Fuxy se sav jadan zbunio. Bibi je uvijek imala neke nemoralne ponude i znala je da to Fuxy nikada ne bi ponudio njoj ali sada je to ipak očekivala ili valjda priželjkivala. Bibi je bila spremna za akciju, a Fuxy nije znao kako da se izvuče, pa je rekao ono što se prvo sjetio:"Uneredio sam se!" i pobjegao u šumu bez maslinovog ulja. Plan A je propao, nije se nagodio sa Bibi i ostao je bez maslinovog ulja. To je bio najgori mogući ishod.
Ostao je još samo plan B. Ivica je sada morao napraviti svoj dio posla.
Otišao je u Albaniju, preciznije u Tiranu, gdje je bilo sjedište najveće svjetske porno korporacije. Imao je zakazan sastanak u 18:30. Na njegovu nesreću Bibi je imala zakazan sastanak u 17:30, dakle PINA je već imala snimku koju je priželjkivala cijela Albanija ali i ostatak svijeta. Ušao je ured glavnog urednika i ugledao Elićku. Iznenađen, upitao je:"Elićka, što radiš ovdje?". Mirno je odgovorila:"Boh, ja sam glavna urednica ove korporacije." Ivica je odmah krenuo na stvar.
Pregovarali su preko dva sata i dogovorili. Ako ne objave taj film, Ivica mora odraditi 48 h humanitarnog rada u Elićkinom krevetu. Zvučalo je pošteno, samo Marica nije smjela saznati za to. Ali Bibi je presluškivala pregovore i sinula joj je idejagreedyUcjenit će Ivicu na 100 000 $ ili 1h dnevno humanitarnog rada u njenom krevetu ako ne želi da Marica sazna za ove pregovore. Sačekala je Ivicu ispred ureda i ucjenila ga onim što je gore navedeno i dala mu rok od 48h da odluči. Ivica je bio u nedoumici, nipošto nije htio provesti jedan sat dnevno u Bibinom krevetu.
Na ulici je čuo da u Tirani živi neki prof. Baltazar i da bi mu on mogao pomoći. Budući da je prof. Baltazar već bio pred smrt odlučio je pomoći Ivici besplatno. Uz kavu Ivica je profesoru ispričao njegovu zamršenu priču. Baltazar je mislio, mislio, mislio i konačno smislio. Pošto mu nije mogao dati 100 000 $ napravio je Ivici napitak sa čudvovatim moćima. Naime, svaki put kad Ivica pucne prstima strojnica će mu narassti za još jedan metar, a svaki put kad lupi nogama o pod smanjit će se za još jedan metar.
To je bila briljantna ideja. Ivica je sada nakon odrađenih 48h humanitarnog rada u Elićkinom krevetu mogao iz kućnog WC-a otići u Bibin krevet na 1h vremena bez da tamo bude u potpunosti prisutan.
Tako su Ivica i Marica živjeli dugo i sretno iako se Marica čudila što to Ivica čini 1h u WC-u.


p.s. sve sličnosti sa stvarnim likovima i događajima su apsolutno slučajne!mah





Post je objavljen 06.10.2007. u 15:28 sati.