Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mywayfoos

Marketing

the where

"tek sam jučer prvi put čul za myway blog i fala onom nekom tipu i
njegovom bratu koji su me na tvoj blog uputili makar smo im moj rista
i ja sinoć skrpali." ...
dio maila koji sam jučer dobio. fino fino. baš mi je drago da se počelo i širiti ovo, jer to je u biti i glavni cilj. e pa pošto još ne znam dal su ta braća kovačići ili lešnjaki smijeh pozdrav jednima i drugima i hvala na preporukama, i samo tak dalje.

a sad ono važnije: di se igra?
tu ću ja probat popisat neka mjesta na kojima najčešće igramo , a na komentare molim vaše preporuke mjesta tj. kafića ili uopće "prostorija di ima stolnog".
nažalost nemam slika no čim nabavim uklopit ću ih u ovaj post.


GAME SALON - kraj fer-a, trenutno moje najdraže "igralište", za 5kn dobiješ 9 loptica, stol stvarno kvalitetan i održavan, a uvijek je tu i Šomi s kojim je uvijek moguće odigrat koju jambicu 1:1 ili u parovima. između ostalog to je i mjesto gdje se stvarno može nabasat na dobre igrače

MATEO - svima objašnjavam da je to kraj crkve 5 stanica 17icom od save prema prečkom, pa nek tak ostane. Stol je bolji od prosjeka no ipak ne toliko dobar kao u game-u. za 2 kn se dobije 8loptica od kojih su mislim 2 ili 3 neke plastično-očajne zelene, ali šta ćeš.možda ne cijelo vrijeme no poslije 7, 8 i tamo se da naći ozbiljnih igrača.

PTICA - kraj džamije odnosno trga žrtava fašizma (gdje i ja imam stan). 5kuna, mislim 7loptica. Stol stvarno dobar no zna se desit da konobari nemaju žetone za prodat što je apsurd do jaja. Dobra je tamo atmosfera i za otkartat koju partiju bele, ali i za naić na kojeg ozbiljnijeg protivnika.

STROJARSTVO - ovo spominjem reda radi jer slabo se tamo igra, stol je sad neki noviji no nedovoljno dobar za pravu igru. za 5kn 7loptica,

slabo zalazim na druga mjesta pa nisam baš kvalificiran da ih rezimiram. zasad :)

pozdraw. myway


Post je objavljen 06.10.2007. u 13:25 sati.