Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Gogol Bordello o Madonninom filmu 'Filth And Wisdom'

Bend ciganskog folklora Gogol Bordello su dali intervju za kanadsku web stranicu ChartAttack. Između ostalog, pričali su o Madonninom filmu u kojem će glumiti.

Snimili ste film s Madonnom?

- Da! Upravo je završen.

Snimali ste ga u Londonu ili New Yorku?

- U Londonu.

Kako ste došli u kontakt s njom? Kako je to sve počelo?

- Čuli smo od naših prijatelja da je naša velika obožavateljica. Jednom me je nazvala, i pričali smo dosta dugo, tako da je došla do ideje da mi ponudi glavnu ulogu u njenom prvom filmu. Bilo je jako zabavno raditi s njom. Cijeli bend Gogol Bordello je u filmu. Kada me je upitala kako mi se sviđa ideja da se prerušim u ženu, odmah sam znao da će biti zabavno.

Kakva je Madonna u ulozi režiserke?

- Mislim da je jako dobra. Uvijek možeš ocijeniti snagu režisera po njegovoj specifičnosti. Madonna je nevjerojatno talentirana. Nisam očekivao da će zatražiti moje savjete, odlično smo komunicirali. Film je jako zabavan!

Film traje 30 minuta, hoće li izaći iduće godine?

- Mislim da će izaći prije. Nevjerojatno je vidjeti kako radi. Ona je žena koja pokreće sve oko sebe. Znate na što mislim? Toliko stvari oko nje se bavi njenim imenom, a ona je centar toga, i sve to ostvari, to je Madonna. Bio sam time zadivljen.

Madonna snima duet s izraelskom pjevačicom

Madonna će za svoj novi album snimiti duet s izraelskom pjevačicom (moguće je da je pjevač) Jorden Zur. Za vrijeme svoje posjete u Izraelu, Madonna se dogovarala sa Zur oko dueta. Jordenova glasnogovornica je izjavila da je upoznala Madonnu, ali dalje nije htjela komentirati.


Post je objavljen 07.10.2007. u 12:17 sati.