Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shakirafunsite

Marketing

Film i Knjiga o Shakiri

danas:

The Multilingual Book Fair Expo vraća se u Astoriu, Queens, ovog vikenda, sa nekih 80 autora da se upoznaju sa novim zadatkom, film i kjniga o Shakiri. Više od 100 knjiga, na jezicima Španjolskim, Grčkim, Portuglaskim, Italijanskim, Engleskim će biti izlagane na St. Demetrios Greek American školi.
“Bajka raste,” rekao je Jacqueline Donado, novinar. “Ove godine smo doveli neke novinare čak iz Kine, Središnje Amerike, i još iz Španije i Meksika.”
Glavni autori filma i knjige su Michelle Herrera Mulligan, Puerto Rican i Nancy Mercado.Oni su izjavili da će veliki dio knjige biti o njenom tinejdžerstvu.
Film će nositi naziv “Shakira: The Barefoot Girl-The True Story,” an intimate look at the singing star during her teen years.
“Ljudi će saznati da je ona uvijek radila jako da bi postigla ono što je danas, otkad je bila dijete,” rekao je producer Carlos Vanegas, koji je bio Shakirin menađer kada je imala 14 godina.
Jedna od zanimljiv anegdota ovog dokumentarca , rekao je Vanegas, da je Shakira prvo postala poznata kao Colombia’s “Best Butt,” (Kolumbijska naj guza) kada je pobijedila na takmičenju zvanom “La Super Cola.”
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

i molim vas meni hitno treba neki novi dizajn pa ak mi može neko pomoć i reči mi kod koga da naručim jer ja više neznam bila sam na puno blogova a nitko ne pravi dizajne po naruđbama pa ak netko mi hoče reć kod koga da odem nek kaže u komenatre molim vas kisss



Post je objavljen 05.10.2007. u 22:57 sati.