Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lillian

Marketing

Can I realy lose control?

Naslov nema veze s postom, nisam znala kako da post nazovem pa sam samo stavila stih koji sam upravo cula. Ovaj post nece biti ko moji normalni i govoriti o tome sta sam radila/ ne radila od proslog posta. Jednostavno, nemam sta napisati.

Ponekad, kad se stvarno skoncentriram i kad me nista ne ometa, mogu vidjeti svjetlost oko nekih predmeta. Kao neka aura koju tijelo ima. To nemora biti samo neki predmet, moze biti i ljudsko bice. Nekad, to svijetlo mogu vidjeti i u mraku. Potrebno je za to biti maksimalno skoncentriran, ne treptati ocima i izdvojiti svaki dan malo vremena, ujutro i navecer, da se to vjezba. Naravno, u pocetku ce oci suziti jer se ciste od necistoca. Svaki dan je dobro malo povecati vrijeme, sve dok ne dodete do neke granice koju si postavite. Svako tijelo ima svoju svjetlost i njome zraci.

Zeljela bih znati da li jos netko od vas vidi to svjetlo oko predmeta? Probajte napraviti ovo sto sam rekla u postu. Znaci, svaki dan malo dobre volje, slobodnog vremena i puno koncentracije i vjezbe.

Budite mi pozdravljeni.

Post je objavljen 05.10.2007. u 19:36 sati.