Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/micekionlajn

Marketing

MALO OSVJEŽENJA

...s obzirom da su svi preljeni napisat post
dada svima to ide
i jul
i precjedniku
i gržu
i onima kojima je iz nekog razloga krepo net
i onima kojima nije
i svima onima koji su ikad ista napisali na ovom blogu
svi ste jedne obicne LJENČINEEEE

pa ja uvjek kažem da sam ljen...
kažem: "meni se neda."



al dobro, ovo je več lakše. mogli bi se dogovorit da inače ovak radimo. mene u biti živcira najviše jebanje s tim image shackom i jutubom, a pisat mogu.

Image Hosted by ImageShack.us


dakle na ovoj prekrasnoj slici vidio mene kako snivam sav drunkiš, a samnom snivaju moja dva gola druga. zapravo milsim da su im, iako izgledaju ko da su pali tamo i ostali ležat, izrazi lica u grču debilnog cereka upravo dok je slika snimljena.
taj prizor snimljen je nakon što sam navodno popio nešta žuje, otišo pričat sa ženicom, vratio se, i senjskim klošarima koji su nam se pridružili počeo navodno bez ikakvog razloga počeo u detalje objašnjavat kako sam kod anušičke na vikendici usred noći moro trčat sa tavana u kupaonu jer mi su mi sve odvratne kancerogene spaljene mesine zajedno sa viskijem, kolom, štapičima koje smo našli u anušičkinoj šupi, i svim općenitom nejestivim sranjima koje smo trpali u sebe tamo, počeli navirat i gore i dole, ako me razumijete...
tako sam, doveden pred tešku i važnu odluku prioriteta, naišao na bogomdano olakšanje uvidjevši da je anušičkin lavabo potpuno pristupljiv i dok sjediš na veceu. dalje vi sami.
neču u detalje sad, ali nije bilo lijepih prizora...

e da, uglavnom, nakon temeljitog iznošenja slučaja, srušio sam se i ostao ležati. ovi su valjda još pričali neš sa senjanima, a kad su otišli počela im je zabava...
da.

ok, sljedeća slika...




ovdje se vidi kako još jednom prilikom dokazujemo svoje časno prijateljstvo sa babićem tako da mu krešo i boris govno na štapu stavljaju pod nos dok svi umiremo od pokvarenog prljavog smjeha zbog uživanja u tuđoj nesreći i neugodi, a ja sve to snimam.

i prevarili ste se ovaj put. govno nije naše.


Image Hosted by ImageShack.us


e ovdje svi pijemo travaricu od 8 kuna na onom brzom brodu do suska i dajemo svaki put 2 kune barmenu zato kaj neznam zašto. u biti to ja opće nisam radio neg faking anušička i neznam ko još. a kasnije je prdila da smo za te pare mogli još jednu kupit.
neznam koja je baš to runda, al znam da ih je bilo puno.



zapravo bi htio dodati još jednu sliku koja razjašnjuje sledeću...


Image Hosted by ImageShack.us


pijani glupani...


tak smo završili zakopavajući se, divljali po plićaku, opet neko tvrdi da smo navodno igrali ragbi, da me krešo silovo u plićaku i neznam kakve izmišljotine.

Image Hosted by ImageShack.us


uglavnom opet sam poginuo na plaži u fetus poziciji i probudio se kasnije i skužio da su ovi zapalili vatru i goli glumili majmune oko nje, što sam saznao iz ove slike na svom fotiču:

Image Hosted by ImageShack.us


na ovoj slici dole bila bi zora na odvratnoj prljavoj plaži na susku na kojoj smo bili prisiljeni spavati zato što su babić anušička i silvija prljavi i uživaju u tome.
u kurac.
i onda mi još silvija počne sa svojim kvazi hipivegetarijanskim sranjima da se ona time "odmara od civilizacije".
u pičku i kurac.
kaj se odmaraš prestankom unosa hranjivih tvari i tekučina u organizam, valjanjem po pijesku i istraživanjem granica svog živčanog sloma nezadovoljavajući svoje potrebe? aaaaaahhhhh..... MMMMMMMM.... DAAAAAA....baš mi je PREKRASNOOO.. JOOOŠ!
jebote, ko je ovdje luđak. barem na "odmoru" bi se trebo moč oprat. a da nije u moru gdje juraj skida svoje nečistoće jer je tamo u dodiru s kitovima koji vole prirodu isto ko i on.

na odmoru se nebi trebo probudit zahvalan izlazećem suncu što više nemoraš SPAVATI! TO! TAJ UŽAS JE GOTOV! nemoram se više valjat u vreći sa ledenim papcima na neshvatljivo tvrdom pijesku sav pun pijeska, gladan i žedan sa prokletom žgaravicom koja se penje do grla! aaaaaaahhhhhhh...... mmm...

joj ne glupi zagreb! sad se opet moram prat u toploj slatkoj vodi sa šamponom, spavat u udobnom krevetu sa pokrivačem, jest 5 puta dnevno ukusnu hranu i pit sve sokove koje god oču, a voda curi iz pipe meni u ruke i mogu je bacat po licu!
JOJ NE! ZAŠTO SAM SE VRATIO!! AH TA MOJA NESHVAĆENOST! AH TAJ VELTŠMERC! DA BAR SVEGA TOGA NEMA! ZAR NITKO NE SHVAĆA DA JA UPRAVO OD TOGA SVEGA ŽELIM POBJEĆI! ŽELIM BITI PRLJAV I GLADAN I VALJATI SE U PRLAVŠTINI! TO JE MOJ AMERIČKI SAN!

jebeni pička i kurac.



Image Hosted by ImageShack.us


dobro uglavnom, ovdje hodamo stazama suska. mogo bi opet sve ono gore.

Image Hosted by ImageShack.us


a ovdje je ultimativno umjetničko djelo koje je za svoju materijalizaciju zahtijevalo više ljudskih stopala i ČAŠU DOBRE VOLJE!

Image Hosted by ImageShack.us





Post je objavljen 05.10.2007. u 17:53 sati.