Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justoneangel

Marketing

14 mi je godina

Image Hosting by Picoodle.com Osmi sam razred što znači da imam 14 godina. I, jedna mi stvar nije jasna; kada netko od mene očekuje da budem zrela i ozbiljna, odgovorna…a, ponaša se prema meni kako prema djetetu!

Npr. neki razgovor u obitelji:
„Ma, kako se ona ponaša! Kao dijete! Nije nimalo zrela!“
I, nakon par minuti čuješ tu istu osobu koja govori ovo:
„Ona je još dijete!“

Mislim, stvarno…uostalom, zašto bi trebala biti zrela kao neka 18-godišnjakinja, ako mi je 14 godina! Bit će vremena za zrelo postupanje! Odlazak na fakultet, posao, obitelj…to su trenutci u kojima uglavnom treba biti zreo. I, zašto da se sad ne zabavljam, glupiram i donosim spontane odluke, uopće ne razmišljajući o njima?!?

U nekim stvarima treba se ponašati zrelije, i to shvaćam, ali uvijek?!? 14 mi je godina…možda će neki od vas ovaj post i moje razmišljanje smatrati djetinjastim i potpuno nezrelim, ali to je moje mišljenje, i ako nemate stvarno, ali stvarno dobre argumente, ništa me neće uvjeriti u suprotno. Možda ću za nekoliko godina smatrati ovaj post totalnim nezrelim potezom, ali…

Uostalom, zašto prebrzo odrasti? Što je u tome uzbudljivo? Stvarno ne razumijem ljude koji žele što prije završiti osnovnu školu, kao nakon toga će biti ozbiljniji, zreliji…yeah, rihgt! Išli oni u srednju ili osnovnu školu, neće ih to promijeniti! Moraju to sami napraviti!

Pusa svima!!!!

P.S. stvarno su me neki od vas nasmijali komentarima na prošli postrofl!


Post je objavljen 05.10.2007. u 14:57 sati.