Napustio me kolega Fizikalac a sampitu probao nije
Malo sam se pokvario pisajuci ozbiljnije postove, a vidim navalili ste da vam malo pisem i o sexu.
Juce u jutro ustao sam vidno uzbudjen.
Cekao me je naporan dan.
Moja uzbudjenost se povecala onoga trena kada je zena rekla da treba ici u centar Münchena u kupovinu.
Kako je Oktoberfest jos uvijek, u gradu je sveopca guzva i picvajz za ne vjerovati.
Uzbudjenost se povecava onoga trena, skoro do ludila, kada dolazimo na tzv "mittlerer ring" za ulaz u centar grada.
Imao sam osjecaj kao da su milijuni ljudi krenuli sa svojim cetverotockastim limenim benzinojedima i to svi u isto vrijeme.
Na ulazak u grad cekalo se nekih 40 min sto je pojacalo moj sexualni uzitak i zelju da nekome jebem nekoga od bliznjih ili daljnjih
Na svu srecu u centru nismo trazili parking duze od 35 minuta i bio sam happy
Gledao sam svojim uzbudjenim buljavim ocima na prolaznike koji su rukama nosili DÖNER KEBAB i oblizivao se.
Znao sam da ce biti i "oralnog sexa" barem u vidu döner kebaba (girosa) i to me je tjesilo.
Kupovina je tekla kao uobicajeno, ali sva sreca bili smo ograniceni sa vremenom sto je mom uzitku davalo posebnu draz.
Skoro sam "svrsio" kad sam vidio racun u jednoj trgovini na Marienplatzu.
Sva sreca pa imam jaku volju i dobru samokontrolu, koju sam vjezbao godinama.
Povratak kuci tekao je znatno brze i sa vecim uzitkom.
Znao sam da me kod kuce ceka SAMPITA sa receptom koji sam obecao Fizikalcu, a koji "zena zmaj" cuva u tajnom pretincu.
Bio sam uzbudjen kao rijetko jucer, a kada sam otvorio hladnjak i ugledao ju orosenu po cokoladnoj glazuri, bio je to vrhunac uzitka.
Prvo sam se oliznuo a onda sam vrhom jezika dotaknuo NJU (sampitu)
Mojoj sreci nije bilo kraja, a bilo je tek rano popodne
Obecani recept
SAMPITA "ZENE ZMAJA"
Moze se praviti sa lisnatim tijestom ili sa obicnim biskvitom po zelji. ( ja osobno vise volim sa biskvitom)
PRIPREMA
Lisnato tijesto razvaljati, nabosti ga malo vilicom i ispeci dvije kore na preokrenutoj strani lima.
PJENA (Saum)
........................................... 10 kom bjelanjaka
........................................... 50 dkg secera
........................................... 0,5 dcl vode
........................................... secer u prahu
PRIPREMA
Bjelanjke istuci u cvrsti sijeg postupno dodajuci 15 dkg secera.
U vodi skuhati preostali secer pa gusti sirup postupno dodavati u snijeg od bjelanjaka neprestano miksajuci sve dok se ne zgusne.
Kada se malo ohladi, smjesu bjelanjaka izliti na koru pecenog lisnatog tijesta ili biskvit.
U koliko ste gornju stranu zavrsili sa korom od lisnatog tijesta onda malo pospite secerom u prahu.
U slucaju da ste pravili na biskvitu, napravite cokoladnu glazuru
Ja osobno vise volim sa biskvitom koji je drugi dan socan i sa cokoladnom glazurom koju rado polizem
Dobar sex vam zelim :)
Post je objavljen 05.10.2007. u 07:00 sati.